- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
randras
veterán
válasz sonkamiki #6151 üzenetére
Igen, mindenképp! Elvileg 1.45.401.3-as verzióig kell frissítgetnie magát. Amúgy a Beállítások>A telefon névjegye>Szoftver információk alatt látod majd, van-e még update, és hol tartasz. Tervezem must have android írás összedobását, de nem hiszem, hogy mostanában lesz. Ennek ellenére van egy nagyon hosszú listám a kedvenc programjaimról, és egy a jelenlegi rendszerről, ami most kicsit karcsúbb. Ez csak egy lista a programok neveivel, de ha gondolod megoszthatom, a nevük alapján utánuk tudsz nézni, ha nem egyértelmű, hogy szükséged van-e rájuk..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sonkamiki #6149 üzenetére
Nem lesz magentás, attól ne félj Ahogy randras is mondta frissítsd mindenképpen, de majd a készülék fel is fogja ajánlani a frissítéseket, ez érvényes a marketről letöltött progikra is. A beállításokat böngészd át mindenhol, vannak érdekes dolgok
Bekapcsolásnál fehér a háttér, ott leellenőrizheted, hogy van-e pixel hiba a kijelzőn.
randras: lista nekem is jöhet
[ Szerkesztve ]
-
sonkamiki
tag
Tehát akkor ne féljek a megvételétől? Köszi az eddigi tanácsokat és az elkövetkezendőket is !
-
randras
veterán
válasz sonkamiki #6155 üzenetére
Miért kéne félned? 3 napon belül akkoris szó nélkül visszaveszik, ha csak a szaga nem tetszik! De ha mégsem, egy parancs, hogy többet ne kapcsoljon be, és cserélik...
Ja, mondjuk szolgáltatós. Hát, akkor is van ilyen jogod gondolom, csak miután aláírsz bármit is, kisebb a mozgástér.
Lista hamarosan jön, remélem, hasznotokra válik majd, és kevesebbet kell vadászgatnotok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sonkamiki #6155 üzenetére
Vannak a készüléknek kisebb hibái, de összességében nagyon jó lett. Ha visszaolvasol 4-5 oldalt ott találsz pár dolgot, de igazából ami mindenkinek a baja, hogy az akksi sosem elég
Én pl. 12 évnyi Nokia "hűség" után váltottam erre a készülékre és nagyon meg vagyok vele elégedve, egyáltalán nem bántam meg. Sőt, igazából eddig az első teló, aminek nem én feszegetem a határait, hanem ő az enyémeket
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz #54715584 #6154 üzenetére
Tényleg, abszolút a teljesség igénye nélkül, csak egy sima lista, nincsen most sok időm, de szeretnék majd logout-ba összerakni valamilyen írást erről is, meg a Sensation töréséről is, jövő hét közepe felé. Ezt is csak azért tartott ennyi időbe most lementeni, mert a Superuser alkalmazás már megint besz*rt, és recovery-ből újra kellett flashelnem... Remélem azért lesz benne 1-2 új: PH! - randras - Android Must Have
[ Szerkesztve ]
-
Patikus
csendes tag
válasz MerLinh #6093 üzenetére
Sziasztok
én is most tervezek egyet venni, a vodánál az egyik cimborám meg is venné , mert üzleti csomagjába belefér 1 készülék, azonban nekem telenorhoz kellene.
Gyárilag nem független az övé sem sajna már, mert most vett egyet a héten, van rá megoldás, hogy ne ugorjon a gari? Zárható legyen, rootolni nem akarnám.
Most volt egy desire s em, 2 alaplap hiba után kicserélték újra, azt eladtam.
A speedben néztem s megtetszett, de 140 et sokalltam érte függetlenül.előre is köszi
üdv
F
http://speedtest.net/result/1695347885.png
-
randras
veterán
-
roxan
senior tag
-
-
válasz Bátor75 #6171 üzenetére
Engem ugyan nem bánt. Nem vagyok oda az Apple termékekért, de úgy vagyok vele hogyha az iPhone maga nem is hoz lázba, de egy olyan ütést adott a smartphone piacnak aminek hatására rohamosan fejlődésnek indult ez az iparág. Meghatározó szereplő még akkor is ha unszimpatikus. Ettől azért még nem fogok rohadt almázni vagy irreális sufnigsm-es árakkal pedálozni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
törölt tag
A telón lévő névjegyeket linkeltem a facebook profilokhoz (nem a friendstreamen keresztül, ami a facebook for htc) és kiraktam az emberek widgetet. Viszont nem látom az fb postokat és a képek is pixelesek.
Ha viszont bejelentkezek fb-re a friend streamen keresztül, akkor megjelennek a képek pixelek nélkül kis f betűvel, viszont a legújabb státuszukat nem látom.
Hogy lehet ezt összehozni, hogy ne csak a hívásokat vagy smseket lássam, hanem az fb státuszokat is? -
-
sonkamiki
tag
Tegnap beléptem Én is a táborba!
Ez a teló frenetikus! Tényleg nem lehet letenni! Rá kell jönnöm dolgokra még , de már tudok hívást fogadni és kezdeményezni ! Névjegyeket már nagy nehezen szinkronizáltam a másik telóról.
Kérdésem az lenne, h felajánlja a szoftver frissítést! Erre csak símán okézzak vagy előtte le kell mentenem valamit? Ha igen akkor majd kérek segítséget . -
randras
veterán
Megint elszállt a root jogom, egyszerűen hihetetlen. Pedig most ezt flasheltem fel: su-3.0.1-bin-efgh-signed.zip (csak binary).
És már megint ott van a telón a superuser alkalmazás, mikor nem kéne neki. Nem értem, hogy van ez: letörlöm, újraflashelem, letiltom a frissítést market-ben, és egyszercsak megint ott van! De ami a nagyobbik baj, hogy crashel, és nincs root-om sem.
Nem lehet, hogy nálam az is bekavar, hogy az s-off/recovery/root/supercid után RUU-t raktam fel? Bootloaderben ***LOCKED***-et látok, és kicsit furcsa ez a felirat (habár s-offon van).
sonkamiki: Nyugodtan töltsd le és telepítsd, semmi sem veszik el. Akkutöltöttségre figyelj, és ne mobilneten keresztül töltsd le.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Erre valaki?
A telón lévő névjegyeket linkeltem a facebook profilokhoz (nem a friendstreamen keresztül, ami a facebook for htc) és kiraktam az emberek widgetet. Viszont nem látom az fb postokat és a képek is pixelesek.
Ha viszont bejelentkezek fb-re a friend streamen keresztül, akkor megjelennek a képek pixelek nélkül kis f betűvel, viszont a legújabb státuszukat nem látom.
Hogy lehet ezt összehozni, hogy ne csak a hívásokat vagy smseket lássam, hanem az fb státuszokat is? -
randras
veterán
-
randras
veterán
Azt tudtam, hogy hogy kell, csak attól tartottam, hogy rosszabbul járok. Most megcsináltam a Virtuous Sensation alapjául szolgáló RUU hivatalos radio-jának flashelését, aztán meglátom, lesz-e még hálózat dobálás. Amióta utoljára nyilatkoztam erről, azt vettem észre, hogy csak bekapcsolás után 1-2 perccel dobott le kb. 3 percre, utána minden fasza volt. Hogyha ezzel ez is megoldódik, nagyon boldog leszek.
Köszi a segítséget neked is és mumk1-nak is!
-
pingwin011
aktív tag
sziasztok! ha élô háttérképnek az idõjárást választom, akkor be lehet állítani, hogy az animáció full folyamatos legyen, ne álljon meg soha? köszönöm!
-
sonkamiki
tag
Sms írásnál hol tudom kikapcsolni teljesen a T9 szövegbevitelt vagy ha nem az a bibi akkor segítsetek, h mi lehet az? Mert ha ékezetes betűket vagy "smile-t" írok az sms-be akkor szinte a 160 karakter helyett csak 70 ami rendelkezésre áll !
-
sonkamiki
tag
Ha alkalmazásokat törlök akkor az mindent töröl ami az alkalmazáshoz tartozik vagy hagy valami "szemetet" az SD kártyán?
-
-
-
-
sonkamiki
tag
Már sikerült egyszer a régi telómról átvinni a névjegyeket ,de aztán valahogy sztem kitöröltem :S!
Az "emberek"-nél megvan mindegyik, de a főmenünél mikor megnyomom a "telefon" ikont már nincs benne senki.....:
Kérdésem: újra be kell ütögetnem a kontaktokat vagy valahogy egyszerűbben is meg lehet oldani:
Gyanús Nekem,hogy kitöröltem a gmail fiókom,mivel újat akartam csinálni....
Lehet ez kavart be?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest