Új hozzászólás Aktív témák
-
microsd81
csendes tag
Hogy csatlakozzak kicsit a fényképezéshez, ezt tegnap csináltam:[link]
-
Dugobert22
csendes tag
Sziasztok! Én is telefon vásárlás előtt állok.Olyan kérdéssel fordulnék felétek,hogy láttam videókat amiket a készülékkel csináltak és akadtak,szaggattak rendesen full hd minőségben.Másoknál is jelentkezett ez a probléma ?
Próbáltam visszakeresni,de nem találtam ezzel kapcsolatban semmit! -
Dicker
őstag
válasz Dugobert22 #5203 üzenetére
Én nem tudtam, hogy a telefonom képes lejátszani 1920x1080-as felbontású videókat Ha akad, én annak is örülök
Szerk.: A kedvedért megnéztem ezt, de nem akad
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Az lemaradt, hogy gondolom tudod mekkora felbontáson üzemel a telefon kijelzője.
-
rígel
őstag
Nem akad!
-
-
rígel
őstag
-
LLam
senior tag
válasz randras #5212 üzenetére
bizony így van. más termékkel szívok, utána olvastam és valóban nincs határidő a rendeletben. ugyanakkor ezt találtam:
"A törvény valóban nem szab határidőt, de ez nem nekik előny, hanem a fogyasztónak, mivel a fogyasztó, amikor úgy gondolja, hogy elege van az időhúzásból szépen áttér egy másik szavatossági igényre, azaz cserét kér, vagy pénzviszsatérítést, azaz eláll az üzlettől. Konzum elektronikai termék esetén amelynek viszonyalg kicsi az értéke javításra véleményem szerint csak igen rövid idő áll rendelkezésre, 2 hét után nyugodtan lehet cserét kérni, ha erre nem hajlandók, akkro elállni az üzlettől.
A kereskedők azt hiszik, hogy mivel nincs határidő mostmár akármeddig húzhatják, és ezzel etetik a fogyasztókat, pedig valójában a fogyasztónak kellene megpróbálni a jogaival élni. Eleve nem javítást kellene kérni egy 20-50e Ft-os műszaki cikknél, hanem cserét, és ragaszkodni hozzá. ha nem hajlandók rá, akkro perelni. Sajnos még az új szabályoknak nincs bírósági gyakorlata, és mivel nem nagy értékekről van szó, kicsi a jogérvényesítési hajlandóság (természetesen ez érthető), de emiatt elég elterjedt a szabad garázdálkodás."
Stay hungry!
-
kosturica
őstag
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
WiZARD
addikt
nincs vmi normális gyári bőrtok ehhez, vagy csak én nem találok?
ez a kemény bőr, a kihúzó izével nem tetszikSensation Meteor tokot imádom, valami hasonló kéne One X-hez is. lényeg, hogy minőségi. puha bőr legyen.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
arra gondolok, használtam régen annak a DesireHD-hez való változatát a Sensationhöz, a Meteor előtt, de nem szerettem
bugattit meglesem majd, bár jobban tetszenek a logo/jelzés nélküli tokok, vagy ha logo, akkor HTC legyen
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Bilux
veterán
HTC One X Case Review - PO S650
Itthon hol lehet beszerezni?
Sehol nincs raktáron...Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
truupi
csendes tag
-
microsd81
csendes tag
Üdv! Én egy ilyen tokot rendeltem az enyémhez:[link]
Már csak várom, hogy megérkezzen. -
truupi
csendes tag
válasz Dugobert22 #5228 üzenetére
ponnnnntosan így voltam én is, de mára már letisztult előttem, hogy One X-et szeretnék
iPhone Xs Max
-
Gergőkee
aktív tag
Ha a nagyobb (kijelző)méret és az esetleges kezdeti gondok (ami miatt cseréltetni kellene a készüléket) nem zavarnak, akkor one-x.
Sony akkuidejével nem vagyok tisztában. A onex ezen a téren átlagosat nyújt.
Szerintem fényképezés tekintetében nem nyújt szignifikánsan többet a sony.
[ Szerkesztve ]
-
bounty123
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=RQL2dS4gtro
De számtalan másik is található a tecsövön.
-
Bilux
veterán
Telefon 1n11ó14p12mp
képernyő 2ó48p14mp
Ebben volt navigáció telefon internet folyamatos mobilneten szinkronizációval állandóan bekapcsolt wifivel. Kis játék.
Jobban bírja mint a volt SGS2[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Gergőkee
aktív tag
3-an vagyunk közvetlen munkatársak. A két kollégának one-x -et vettünk, én nem cseréltem az sgs2-t (pont az akku miatt). Előtte nekik is sgs2 volt. Azonos használat mellett kevéssel rövidebb ideig bírják, mint az sgs2 1650-es akkuval. Sgs2 2000-es akkuval mért üzenidejét meg sem közelítik (én így használom. Opera minivel pl. 6-6,5 óra kijelzőt produkál). Továbbá elejétől fogva olvasom ezt a témát, mert kacérkodtam a telefon megvételével én is (pénzembe nem kerülne a csere). Innen a megállapítás, hogy "átlagos" üzemidőt bír.
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
őstag
A fejlesztői lehetőségekben van olyan alul hogy Animáció, és alatta hogy ablakanimáció mérete, és Áttűnési animáció mérete... (mondjuk nem is világos számomra a megnevezés..mire utal a méret) Kivettem a pipát nem láttam változást sehol, átállítottam 2x-esre meg 5x-ösre akkor sem...
Aztán utoljára a 2 alsó ablakban mondtam hogy ki, na ezek után elszürkült mindkét ablak
és már nem állíthatom be hogy akárhányszoros is legyen
A felső ha ki ha be van kapcsolva nem lesz aktív az ablakanimáció méret és az áttűnési méret sehogy.Ráadásul a kijelző beállításoknál is van animáció ki-be kapcsolás, ha ott bekapcsolom akkor a fejlesztőinél kikapcsolra vált és fordítva...
Na ezt hogy lehet visszavarázsolni alapbeállításra vagy csak aktívvá tenni a 2 menüpontot? Tudja valaki? (újra is indítottam már, az nem oldotta meg...)
Háttérfolyamat korlátozást viszont ha beállítom 2re vagy bármennyire egy idő után v újraindításkor visszaáll normálra...
De hogy írjak valami jót is amire rájöttem...
megtaláltam azt is ha be van kapcsolva az USB hibakeresés akkor nem tud internetes adatátvitelt a gépről, ha ki van kapcsolva akkor jó.[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
james008bond
őstag
Hátha érdekel valakit: csütörtök éjjel rendeltem Angliából, már itt is a protector fólia / 6 Db/csomag /, ha jól veszem ki, a fólia maga 3 rétegből tevödik össze azon a kettőn kívül, amit felhelyezéskor el kell távolítani. Membrane a márkaneve. Anti-scratch 3H hard coating & anti-UV 99%, washable and reusable, Improve handwriting recognition, anti-dust and bubble free, protection in original color, ultra clear 95%, anti-oil. Egyelőre tartalék, mert most Brando Ultra Clear van rajta. Ja és még valami megérkezett, de az nem fért bele a postaládába . Ennyit a Royal Air Mail-ról ( és angliai eladókról ) Piros pont!
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
randras
veterán
válasz james008bond #5240 üzenetére
Én is "Membrane"-t használok most, és elég jó cucc, akármekkora márka is legyen ( ), szóval ezek szerint mégis jót rendeltél! A másik szerintem az autós tartó lesz, alá írós!
[ Szerkesztve ]
-
mothugs
tag
Sziasztok.
Lehet láma kérdés, de sosem tudom h miért éri meg sima bolti gari helyett 20-30 ezer forinttal többért gyártó garis példányt venni.
Megéri egyáltalán? Milyen különbségek vannak, ami ezt indokolja? (azt tudom h a bolti garist csak abba a boltba vihetem vissza ahol vettem, de ez javításbeli különbséget is eredményez??) Partneronal pl 145-ért van már bolti garanciás, míg a gyári garisak vhol 170 felett kezdődnek...
Előre is köszi a tudatlan kérdésemre a választ! -
FragMaster
addikt
válasz mothugs #5242 üzenetére
Mert egyszerűen legtöbbször megbízhatatlan az a szolgáltatás, amit a sufnik nyújtanak garanciának csúfolva. Ebből is általában megállnak 1 évnél. Továbbá legtöbbször a gyári garanciás 0% áfás csodák szürkeimporttal kerülnek be kitudja honnan (legtöbbször töltő only mellé), aztán nézel ha szolgáltatófüggő függetlenített a készülék és próbálod esetleg frissíteni.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Rhino666
addikt
válasz mothugs #5242 üzenetére
Sok a gyárilag hibás és a bolti garisok leráznak vele, a gyári garanciában meg azonnal cserélik. A T-Mobile-nál Domino csomagban 148.491,- a gyári garanciás, 3500Ft-ot meg már csak megér a dolog, főleg hogy még a kiszállítás is ingyen van szóval még annyival se fizetsz többet végeredményképp...
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
mothugs
tag
válasz FragMaster #5243 üzenetére
Értem, köszi. És ez vonatkozhat az olyan "nagy" forgalmat bonyolítókra is, mint pl:partnero ill gsmhome? Megengedik maguknak ezt zokszó nélkül?
-
FragMaster
addikt
válasz mothugs #5245 üzenetére
Bárhol lehet venni telefont, ahol gyártói garanciát adnak mellé, ami számlával együtt érvényes ezért azt is kérni kell! Persze így már hoppá drágább, de az a biztos. Ezentúl érdemes megnézni a dobozon, hogy egyáltalán ide gyártott darabról van-e szó (HU jelölés, több ország is lehet mellette megjelölve).
manokaki: azt én megnézem, hogy (példa következik) a partnero "besétál" az e-care-be és puszira javíttatja a rossz német import one x-eket
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest