- Magisk
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Eddig ennyi van kész
Annyi még, hogy a formázással és a képekkel nem foglalkoztam, a nyers szöveg van kész. Microsoft Word szerint 14 tömény oldal és 4375 szó, és még jön kb 5 oldal, ha nem több.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #2101 üzenetére
(#2103) stilo18: Nyasgem Ekkora cikket megnéztem ki dobna össze 2 nap alatt
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Tessék gyorsabban gépelni, már kíváncsi vagyok....
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Kori77
tag
Azt tudod hogy sokan várják
Én speciel teszted olvasása után döntöm el , hogy meg veszem e ezt a szépségetKornél
-
petipetya
nagyúr
-
Burt1793
veterán
válasz ForRedGlory #2102 üzenetére
Én is nagyon várom már, siess, de a minőségért tudok várni pár napot!
-
manokaki
addikt
árulja már el valaki hogy hogy lehet a HTC One -hoz kapott 2 évig ingyenes + Dropbox-ot feltölteni ahhoz a 3,5Gb-hoz ami eyébként is meg volt !??
Attila
-
boksz
senior tag
Valaki vett a Lipcsei gsm-től htc one-t?
Nyíregyháziak, esetleg valami tapasztalat róluk ?https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
hurrikan
addikt
válasz ForRedGlory #2102 üzenetére
Én az X+ tesztemet egy hétig írtam most az SV-t is 4napja írom már.
Nem kell elsietni a lényeg hogy jó legyen.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
petipetya
nagyúr
válasz manokaki #2109 üzenetére
Nem tudom, hogy mi egyébre van még szükség. Nekem a bejelentkezéskor is jött az infó, illetve a számítógép következő indításakor a Dropbox ikon is jelezte a 25GB-ot.
Igaz, hogy ez előtt nem jelentkeztem be HTC-ről a Dropboxra, mivel tavaly nyár végén vásároltam meg az új telómat (más márka) az akkori HTC helyett.
"nincs rá lezsóidő"
-
-
manokaki
addikt
válasz ForRedGlory #2113 üzenetére
Nekem valamiért nem adja a 25Gb-ot , csak a 3 Gb-t , ha uj néven regisztrálok akkor meg csak 2-t , és a telefonon csináltam pedig !
Attila
-
manokaki
addikt
válasz ForRedGlory #2115 üzenetére
persze, én nyitottam ki itthon , én vettem le a foliát a dobozrol ( angliai ) !
Attila
-
O N E
tag
Mikorra lesz kész? Az új Sense-ről sehol nem írnak ennyit, és engem nagyon érdekel
-
ForRedGlory
félisten
A 11. oldalt koptatom... igyekszem még ma, hogy a lehető leggyorsabban megjelenhessen. Azzal, hogy elkészül még nem jelenik meg egyből, mert korrektorok ellenőrzik és majd utána dől el, mikor is kerül ki. Szerintem Kedden reális a megjelenése, ha ma be tudom fejezni és nem ugrik be valami hirtelen program mára.
[ Szerkesztve ]
-
BroCreSt
aktív tag
A magyar nyelvet valóban le kell tölteni hozzá?
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
LUCKY78
tag
kedden voltam az üzletben mert volt 4db, de sajna lemaradtam önhibámon kívűl. mivel a szálybabaszott expansys-al volt némi vitám a pénz visszafizetéssel kapcsolatban. ugyanis lemondtam a rendelésem elméletileg 12nappal az érkezés előtt, de rá fél órára levonták a bobót a megadott kártyámrol és már időben nem volt nállam zseton. Majd csütörtökön beszéltem telefonon az eladóval a lipcseiGSM nél és abban maradtunk, hogy hétfőn hív, hogy a beszállítója mennyit, és mikorra tud prezentálni a one-bol.(pénteken még rámtelefonált hogy elméletileg hétfőre lesz. ha igen, kedden átveheten)így kiváncsian várom, hogy mi lesz ebböl. a bolt elég szimpi volt és úgy láttam htc fun a tulaj is meg az eladó is...
[ Szerkesztve ]
sose nyomjá' full kretént!
-
LUCKY78
tag
boccs! htc fan (nem fun) lényeg hogy megbizható üzletnek látszik 'elsőre' a lipcseiGsm. Ja, és fizethetsz kp, kártya, vagy utalhatsz is. lényeg hogy fizess, ő meg küldi. mondjuk ez érdekes,(gondolom, hogy kis üzlet révén nem állnak élével a 100ezrek) de pont nem izgat mivel nekem 5perc kerékpárral az üzlet...
[ Szerkesztve ]
-
LUCKY78
tag
válasz BroCreSt #2129 üzenetére
beszéltünk személyesen és telefonon is,(igaz pont nem a pairozásrol) szerintem nem gáz a butik... igen, furcsa ez az előre utalás, de biztos valahogy nyoma van a pénz mozgásnak megrendelésnek. Persze a bankszámla kivonaton kívül. Rá kell kérdezni van-e nyoma a rendelésnek, utalásnak az üzlet részéröl.
[ Szerkesztve ]
-
toeki
senior tag
válasz ForRedGlory #2124 üzenetére
szerintem a dropbox-ról beszélt
-
Kori77
tag
-
-
válasz BenHans #2137 üzenetére
Nem csak, de állítólag nem mindenhol lesz elérhető, viszont a fejlesztői verzió csak 64GB-os lesz.
(#2138) Kori77: meg lesz az. A One nagyon jól fogy ahol kapható és nem féltem őket.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ForRedGlory
félisten
Ma tuti nem fejezem be a tesztet, mert eléggé elhúzódott a videó lejátszási teszt. Egyébként megsúgom:
- repülő üzemmódban 50% fényerővel 50% akku fogyás mellett 206 percet bírt
- repülő üzemmódban 100% fényerővel 50% akku fogyás mellett 169 percet bírtHát nem egy SAMOLED a kijelző fogyasztása az biztos. Igaz lesz ez még optimalizáltabb is. Részletek majd a cikkben. Mintegy 20%-al bír többet 50% fényerőn, mint 100%-on.
Egyébként 5840 szónál és Word szerint 23 oldalnál járok (amúgy meg a 12., oldal fele van kész kb). Még tuti lesz 3-4 oldal.
[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
-
ForRedGlory
félisten
-
joey04
titán
válasz ForRedGlory #2143 üzenetére
Az ilyen tesztnél azt is nézni kell, hogy 50%-on magasabb a fényerő, mint pl. egy sgs 3 kijelzője 50%-on. Persze utána is marad előnye a samolednek, de nem olyan hatalmas.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Az S3 100% fényerővel jóval fényesebb, mint ez 50%-on, mégis 10 órát elmegy vidáman... ha már arányosítani akarsz (amit nyilván nem lehet, mert más méretű az akksi és a felbontás is). A fényerő csökkenéssel járó üzemidő növekedés meg távolról sem lineárisan változik. Látszik is, azon amit írtam. Fele akkora fényerő alig 20% nyereség (videó) üzemidőben. Ennél mélyebben nem megyek bele, mert flame lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz ForRedGlory #2149 üzenetére
De gondolom az 50% és 100% között a fényesség nem a duplájára nő... így érthető, hogy a fogyasztás sem csökken a felére fele fényerőn.
Az a furcsa, hogy valamelyik tesztcsapat a One-t hozta ki akkuidőben győztesnek, aztán ha kiderül, hogy az S4 a jobb beperelem őket!S3 max fényerőn 10 órát bír? Nem hiszem, az durva lenne!
Szólhattál volna, összehasonlításképp odaadtam volna a mobilom, hogy legalább nekem legyen viszonyítási alapom az aksival kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest