- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
En mar nagyon varom! :-)
-
Matada2.3
veterán
Végül is, inkább dolgozzák ki szépen az M-et (nem mintha lett volna rossz rendszerük az utóbbi időben) minthogy össze barmoljanak valami M9 portot.
-
Janaboy
veterán
Minden gyartonak megvan a maga keresztje a szoftverek tekinteteben..
Az biztos, hogy en mar a kezdetektol Sense party vagyok, sok jo es logikus megoldassal!
Hasznaltam mar en is tobb fele telot, de eddig meg csak a ZenUIt tudnam kozeliteni hozza..Amugy a custom romokat remelem nem veszitek bele a smoothnak mondhato telokba..itt a gyari megoldasok a lenyegesek!
Attol h Nexusra jon minden rom eloszor, nem jelenti h az mar hudekiraly..
-
galaxys80
veterán
Tehát magyarán nem használtad. Innentől kezdve nincsen miről beszélni tovább. Érdekes módon az én I5-öm anno sosem csinált még csak hasonlót sem.
Az meg, hogy 90%-ban a logó miatt veszik megint csak egy sztereotípia.
Téma részemről így lezárva, mert 0 tapasztalattal akarsz érveket felhozni. -
SybenX
őstag
válasz
galaxys80 #49 üzenetére
Igen volt a kezembe egy 5c,de miután a tulaj kezébe 10 percre holttá fagyott!!(és ezt komolyan mondom,ha saját szememmel nem látom,el sem hiszem) a telefon egy kis messengertől majd kidobálta őt a játékokból,azóta megvan a véleményem az IOS-ról.De nem is ez zavar leginkább,hanem az akik használják az IOS-t,mert hogy 90%-ban nem a tudásáért veszik az emberek hanem a logó miatt és emiatt nekem visszataszító maga a márka is.
-
galaxys80
veterán
válasz
Just_Reboot #50 üzenetére
Olvasni tudsz?
-
galaxys80
veterán
Is. Meg volt Sony meg egy rövid ideig Nexus 4. Mellesleg ezek közül még mindig a Samsung tetszett a legjobban.
A Nexus a legkevésbé.
De miért lényeges ez?
Szidtam én a droidot itt?
A kíváncsiság hajtott az IOS felé és ott ragadtam, mert nagyon megtetszett.
Te használtál már IOS-t?(nem 10 percig)
-
galaxys80
veterán
válasz
Just_Reboot #46 üzenetére
Természetesen. Nem is lehetek más.
Ennek ellenére nem állítok épületesen nagy baromságokat pl. az androidról.
Bár lehet, hogy ennek az az oka, hogy 5 év droidozás után váltottam IOS-ra és tisztában vagyok mindkét rendszer előnyeivel és hátrányaival. Nem pedig a szomszéd jóska, barátnőjének a huga véleményére adok. -
Gunz4Hire
csendes tag
Nem tudom, hogy ez kinek mennyire baj... Én speciel a One M7-el is elvagyok Sense 7 meg 5.1.1 nélkül víg vidáman
Akadás mentesen, probléma mentesen és 3 hónap alatt 2-szeri újraindítással (frissítésnél csak
).
Mindenki más az is igaz, de pl Én más telefont nem vennék androidból a Moto-n, Nexus-on vagy HTC-n kívül.
-
JoseGee
tag
válasz
Joachim21 #27 üzenetére
Ne keseregj, jó az a telefon. Párommal egyszerre vettünk telefont. Ő egy M8-at vett, én egy LG G3-at. Na most a két készülék odabent teljesen egyforma hardverrel rendelkezik. Sírok amikor látom, hogy az M8 mennyire simán és röccenés nélkül működik minden téren. Tuti kis készülék és ahogy szól....
-
SybenX
őstag
válasz
mekka_kola #34 üzenetére
Az IOS alapból le van maradva pár évvel az androidhoz képest...
-
Na ez jó nagy marketing bullshit volt....
-
batai15
félisten
Kétség kívül ezért vonz engem is az ios .
-
Joachim21
őstag
Biztos nem vagyok átlag user, mert kihasználnám a beharangozott újdonságokat. Valószínű ez így van, One X és M8 után kezdem elveszíteni a hitem. Kezdődött azzal ez a sense7 mizéria, hogy eredetileg május volt. Lett belőle augusztus. Most meg már 2016 eleje. Ezen felül rendre frissítik a kamerát, a galériát, és mindig sikerül szarabbá tenni mint volt. Nekem ebből elegem van. Vártam a Sense7-et mert jó témákat csináltam rá, egyedi gombokkal...stb. De azért nem akarok rá a végtelenségig várni. Van ahol a tavalyi modell rögtön megkapja az OS aktuális változatát, ezért is fogok váltani.
-
batai15
félisten
Kicsit túl van fúlyva nem?
-
Joachim21
őstag
... ez volt az utolsó HTC telefonom, de az utolsó android is. Kiábrándítanak minden egyes frissítéssel, vagy éppen annak az elmaradásával. A Sense7-nek az M9 megjelenésének pillanatában ott kellett volna lennie az M8-on is!
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #24 üzenetére
Én a MINI-t szeretem, ezért van One-om
-
tothmaxy182
őstag
Én is tervezek egy M8-at, állítólag hamarosan megjelenik.
Amúgy az MX5 is jó, imádom a Mazdákat! -
ctvagyok
őstag
Még senki nem halt bele, hogy nem a legfrissebb Sense volt a telefonján.
Gondolom most tényleg megszorítások vannak, mert jót nem hallani a HTC háza tájékáról. -
hemaka
nagyúr
El ne szédüljenek ebben a veszett nagy tempóban.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #15 üzenetére
Amit persze egyből meg is oldottak.
-
Flind
senior tag
Nincs még az M8-ra 5.1.1?
Vicc.
(#10) Márko88: Pedig van.
(#11) droid16: +1
-
-
Rula
tag
Inkább késsen a frissítés, mint hogy olyat adjanak ki, amely használhatatlanná tenné a telefont
-
Márko88
aktív tag
És ez ìgy is van. Ilyen flott ès gyors rendszer nincs még egy.
-
Nuada herceg
őstag
Egy újabb tapasztalt felhasználó!
On:
Szomorú, pedig vártam! -
a.sebi
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #6 üzenetére
Látom ! Nagyon jonak tűnik !
-
-
gutriqper
tag
Jajj srácok. Nagyon ütős címeket adtok a cikkeiteknek
-
a.sebi
őstag
Hehhe ! Tényleg nem tudok már érvet a htc mellet ! Pedig titkon mindíg szimpatizátam velük!
-
bepe79
addikt
Az idén már nem lesz Sense 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest