Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrol
tag
Szia,
"Ha a HBOOT-od már S-OFF, akkor fastbootból fel tudsz tenni egy recoveryt Android flasherrel."
És ezt hogyan kell csinálnom pontosan?
Az a baj, hogy azok számára akik feltették anno azt az átkozott gyári 2.3.3 dev.-et még nem találtam leírást, hogyan kell rootolni.Köszi
-
Patrol
tag
én is yes-t nyomtam ott és kiírta, hogy net kapcsolat természetesen szükséges ehhez a manőverhez. hát net az van a laptopon gondoltam baj nem nem lehet.
aztán nem történt semmi, csak kilépett a program a telefont pedig a hboot menüben hagyta.lehet, hogy a telefonra érti, hogy kell net? (wifi)
lehet, hogy ezért dob kommunikációs hibát az unrevoked , mert nem sikerült az s-off sem?a #37222-as hozzászólásomban rosszul íram, az unrevoked dobja a kommunikációs hibát, a revolutionary csak kilép miután yest nyomok és hbootban hagyja a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Patrol
tag
Sziasztok,
Olyan problémám lenne, hogy a gyári 2.3.3-as Desirem szeretném rootolni a Revolutionary programmal, de a 2. újraindítás után, amikor kezdené rootolni, akkor mindig ezt írja ki:
"communications with phone unexpectedly interrupted. try again."
Fast boot off-on van, usb debugging on-on, kábel rendben.
Htc synch nincs a gépen és a telefon htc synch módban van.Mi lehet a probléma?
Köszi -
Patrol
tag
Sziasztok,
2.3-as hivatalos dev update után szeretném rootolni a desire-m és custom romot feltenni rá.
Ha jól sejtem akkor a root-ra csak egy lehetőségem van jelenleg, ez pedig ez a progi: http://revolutionary.io/
Ha jól tévedek akkor ezzel a programmal a root maga csak pár kattintás.
Rom-ból kettővel kacérkodom jelenleg.
Első választásom azt hiszem ő lesz: Ginger-Sense-DTP-FN V2.10eo-A2sd+
Második választásom (ha nem jön be/lassú lesz, stb az első) ő lenne: MIUI-DTP-V1.8.5-A2SD+Szerintetek jó választások ezek a romok?
Ezeket a romokat fel tudom rakni a revolutionary-s root után?
Van valami szájbarágós leírás arról, hogy hogyan kell csinálnom?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest