-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
Csak nekem nem megy a mobilinternet? Az előbb vettem észre, hogy nem működik, azóta semmi. Connecting failed. (Lee 2.2f, T-mobile)
C805
-
racerx
őstag
válasz r3v0Lut10n #14946 üzenetére
Na megnézegettem ezeket a a billentyűzeteket, de maradok az Anysoftnál. Megszokás talán vagy nemtom'
-
Kekesk
csendes tag
Sziasztok! Telefonvásárlás előtt állok és az SE xperia x10 és a Desire között gondolkodtam.És azt szeretném megkérdezni, hogy milyen videót illetve képet csinál a telefon?És még valaki leírná nekem a negatív tulajdonságait légyszíves. Előre is köszönöm.
Üdv : Kekes[ Szerkesztve ]
-
Konair
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem Telenor netet, meg is jött az sms az aktiválásról, de nem kapcsolódik a netre. Beállításoknál a Mobile network és a Data roaming be van kapcsolva. Valakinek van vmi ötlete?
Rendszer: 2.2 gyáriA segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Weboldal készítés felsőfokon...
-
sippet
senior tag
válasz Kekesk #14959 üzenetére
a 2.2-es frissítés óta 720p-t is tud, több-kevesebb sikerrel.
hibájaként sokan a szar érintőpanelt szokták felhozni, ami miatt a kettőnél több ujjal történő kezelést nem érzékelni, de mivel az xperiában még pinch-to-zoom sincs (legalábbis gyári rommal), azzal szemben ez inkább extraként, semmint hátrányként említhető. a cpu/gpu is ugyanaz a két telefonban, úgyhogy más hardveres eltérés sem nagyon van azt leszámítva hogy az xperiának ugye kicsit nagyobb a kijelzője, illetve nincs rajta annyi kezelőgomb, mint a desire-ön.
-
sippet
senior tag
válasz Kekesk #14967 üzenetére
szerintem baromi jó. ebben a topicban és más fórumokon is már elhangzott korábban, hogy hülye az, aki 3,7"-on képes órákig szörfölni, de szégyen vagy sem, amióta megvan a telefon, én kanapén/ágyban fekve órákig el tudok lenni a desire-rel úgy, hogy egyáltalán nem akarok odamenni az asztali géphez. vannak olyan szituációk, amikor persze az kényelmesebb, de híreket/fórumokat olvasni szerintem még jobb is ezen, mint desktopon (pláne mondjuk egy tetűlassú atom procis netbookon, ami már a görgetéstől is beszaggat). nem véletlen, hogy a táblagépek esetén is ezt a kényelmi faktort emelik ki (pinch to zoom, kézzel kezelhetőség stb.), ami persze a desire esetében azért nem ugyanaz, de még így is király.
wifi teljesen oké, lakáson/irodán belül nem fogod vele eldobni a jelet, és fórumokban sem láttam soha, hogy erre panaszkodtak volna az emberek, pláne nem tömegesen.
-
Kekesk
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Akkor szerintem megvan a karácsonyi ajándékom
-
premete
veterán
válasz pzoley #14952 üzenetére
A rommal nincs gond, de a hozzávaló rádió az nagyon gyenge. és zabálja az akkut, tehát ajánlatos a 2.10-es gyári rádiót visszatenni a 2.29-es rom mellé is. Egyébként a djdroid és az auraxtsense is 2.29-es, és gyorsak.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Konair
csendes tag
válasz sippet #14965 üzenetére
Kb. vagy 100-at kipróbáltam, de egyik változattal sem ment. :S
(ez 2.1-re van, de ez sem működött)
Telenoros készülékbeállításokat meg nem küldi el a szolgáltató, csak egy sms jön, hogy hamarosan jön (de nem).Update: Most egyszer csak sikerült csatlakoznia, csak úgy magától. Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Weboldal készítés felsőfokon...
-
pzoley
őstag
válasz premete #14971 üzenetére
Na ezeket még soha nem próbáltam, de nem is fogom
Több rom-nál volt az , hogy áttértek a 2.29 -re, azután vissza 2.10-re. Nekem nincs vele semmi gondom, már mint a 2.10-el. Stabil, gyors, keveset fogyaszt, és már ismerem mint a tenyerem De most a HD megérintett, nem lesz ez olyan rossz, mint gondoltam
Még lökök rajta egy kicsit és lehet hogy ez lesz a fő rom-om. Ámbár ma este állítólag megjelenik a LeeDroid 2.2g. Azt még meglesem. -
james008bond
őstag
válasz pzoley #14973 üzenetére
Szia, Zoli!
Akkor mégiscsak foglalkozol HD Rom-mal? Ezt örömmel olvasom. Akkor lehet, mégis csak lesz olyan HD Rom, amilyet szeretnék?Az oldaladra felkerült ROM esetán ez mit jelent pontosan a2sd+? "HD ROM FULL NAND, Blue Carbon téma, New Kernel "
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
N4ri87
senior tag
Valaki tudna ajánlani nekem egy "képszerkesztőt" a dezsőre? Mindössze egy SD-n lévő, fejtetőn készült képet szeretnék 180°kal elforgatni.
Hálás köszönetem!C805
-
CivicEsi
senior tag
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
james008bond
őstag
Emberek!
Én ma a Speedshopban voltam és kézbe vettem többek között a Desire HD-t! Nagyon tetszik, nem is olyan nagy kézben, mint gondoltam a fotók és a "nagyteszt" alapján, viszont a hátlap elemei tényleg lötyögnek, hézagos az illesztés. Kijelző nagyon jó, nem láttam rajta kivetnivalót a rövid ismerkedés alatt, a sebesség szerintem király, viszont ami nagyon megfogott, az az 1.06 GB Internal Memory!!! , mindez buhera nélkül. KIRÁLY! Ha most vennék telefont, szerintem ezt választanám, ismerve már az Android ezen gyengeségét.Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #14978 üzenetére
Mennyit kóstál ??
-
CivicEsi
senior tag
válasz james008bond #14979 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a szabad memória szab csak határt az app-oknak.
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
r4z
nagyúr
Ha jól tudom SGS-ben 2GB az internal, de nem vennék rá mérget..
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
CivicEsi
senior tag
Ha azt a buherát bevállalja valaki, hogy megcsinálja nekem, mert én nem merek belevágni, akkor talán megtartom, mert igazából csak ez a bajom vele.
-
Endr00
aktív tag
Csak egy kis tájékoztatás: A Szolnoki Telenorba dugig van a polc Desire-el, van fehér verzió is. Én napokon belül hozok el egyet kemény 30e Ft értékben
Samsung Galaxy S23
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #14984 üzenetére
Nem drága egy kicsit az az 500 MB, és az a kb fél col ??
-
james008bond
őstag
válasz CivicEsi #14985 üzenetére
Nekem is lényegében "csak" ez volt a bajom, fél év után szántam rá magam a buherálásra és az első hozzászólás alapján csináltam meg végül és nem bántam meg, csak rengeteg időt töltök a telefonnal azóta
Szerintem nem nagyon lesz aki megcsinálja neked, mivel azért egy kis veszélye azért van, de biztos van aki segítene neked megbuherálni, ha elakadnál, de így utólag azt mondom, egyáltalán nem bonyolult és kb 15 perc alatt meg lehet csinálni.Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
CivicEsi
senior tag
válasz james008bond #14988 üzenetére
Ahogy elnézem itt mindenki ROM-ot cserél, kb. naponta/hetente, te is elmondtad, hogy KB. 15 perc, szerintem egy tapasztalt kolléga megoldja nekem, természetesen nem ingyen kérem.
-
james008bond
őstag
válasz pzoley #14987 üzenetére
128.890.- ugyanott a Desire. Természetesen sok és talán most nem is éri meg, ha jobban belegondolok, de ezzel a rendelkezésre álló memóriamérettel tudod, hogy nekem vannak gondjaim. Persze, ha segítesz nekem is, akkor ez is megoldódik és talán több időm marad mással is foglalkozni ( mint naponta új romot telepíteni )
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
delbarta
senior tag
válasz pzoley #14916 üzenetére
pzoley: Szia. Próbálból feldobtam az 1.0-ás HD romod. Meglepődve tapasztaltam, hogy nincs benne a htc-s facebook integráció? Kiszedted belőle? Van listád arról miket gyomláltál ki belőle? Látom kombájnnal mentél neki. Addig megy vissza a baadnwz, míg kitaláljuk, mik kerültek még ki belőle és hogyan lehet visszarakni, ha számomra mégis fontos.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
BLUE TORNADO
senior tag
Ahoy. Van egy HTC TyTn telom. Sajnos angol nyelvű. A telepítő CD-jén nincs magyar nyelvű telepítő. Honnan tudnék rá letölteni magyar nyelvű menüt és hogyan tudnám azt helyesen feltelepíteni rá???
Kérlek segítsetek!
Előre is köszi!Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
CivicEsi
senior tag
válasz BLUE TORNADO #14992 üzenetére
Ez szerintem rossz topik erre[link] itt van a Kaiser topik.
-
r4z
nagyúr
válasz BLUE TORNADO #14992 üzenetére
Szerintem kicsit eltévedtél
-
delbarta
senior tag
válasz pzoley #14995 üzenetére
Azt láttam, de ott csak azok vannak ami benne van, engem az érdekelne amit kivettél belőle. Utána lehet nézni valahol, hogy mi van benne eredetileg? Egyébként ezekből a nevekből a feléről sem tudom mire való.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
r4z
nagyúr
Egy-két tapasztalat a GingerNinja 0.1.1-gyel:
Az UI szinte semmit nem változott, de a görgetés végén előjövő narancs fény szép, látványos, a szoftver sok helyen lassú mint a tetű, de egy-két menüpontban elfogadható a sebessége.És egy kellemetlen tapasztalat: miután visszaraktam a lementett AuraxTSense-emet, nem talált hálózatot a készülék, az újra felrakás megoldotta.
-
N4ri87
senior tag
válasz james008bond #14976 üzenetére
Köszönöm, de próbáltam és csak DCIM mappából tudja betallózni a képeket. Ez viszont egy letöltött kép és downloads mappában van. Onnan nem húzza be.
(#14983) delbarta
Igen, minden verzió tud képeket forgatni, de csak azokat, amiket te készítettél. Amiket letöltöttél downloads mappába, azokat nem. Viszont szeretném, ha ez a kép ott is maradna, ahol van. Nem akarom, hogy a gallery behúzza a készített fotók közé. Köszönöm a válaszod.Sajnos továbbra is fenn áll a kérdés:
Letöltött képet milyen módszerrel tudok szerkeszteni, de leginkább forgatni?C805
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest