- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #27 üzenetére
én is a nagyobb akksik híve vagyok a Kaiseremben egy 2800mAh akkuva (az eredeti 1400 helyett) mászkálok. De ha körülnézel láthatod hogy nem ez a trend.. lapos vékony telefonok a menők... és ránk nem gondol senki.... v csak kevesen.. és ha ez elterjedne akkor akinek úgy tetszik vigye a vékony palacsintáját, de aki akarja simán tud rákapcsolni még egy akkut ha szükséges..... ezért gondolom hogy jó ötlet.. vékony is meg nem is.. vittem is ajándékot meg nem is....
és az úgyis otthon hagyom nem jó érv ez ellen.... mert persze lehet most is venni kterjesztett akkut de ahhoz új hátlap is kell sokszor meg mivel eleve nem cserélhető az akku nincs is ilyen..... ezért is írtam hogy ennyiből maga a telefon is otthon maradhat (azért ez jó volt :Ja, ennyi erővel akár el is felejthetek elmenni otthonról.... )
-
DarknessHope
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #23 üzenetére
nos ennyiből magát a telefont is otthon hagyhatod.. én látok benne fantáziát..... feltéve ha az akku így gyorsan cserélhető.... és nem kell 8 helyen benyomni miközben ki akarod venni......
és nem kell kikapcsolni... ugye ez a lényeg.... akár lehetne az egész akksija is ilyen és csak egy kicsi amolyan szünetmentes akku beépítve, ami a csere idejére lép működésbe... így akit nem zavar hogy a telefonja nem palacsinta akár nagyobb kiterjesztett akksit is vásárolhat. -
Tikakukac
titán
válasz
Gadgetfan_ #23 üzenetére
Negyed kilós telefonod volt már? Nah körülbelül ennyit nyom a telóm a nagyobbik akksival úgy, hogy a hátlap a gagyibb műanyag, ami ilyenkor nem is a fém. A tartalék akksit is otthon lehet hagyni, cserébe ha cserélni kell, akkor legalább egy restart a jutalom meg lesz egy nagyon ocsmány téglafonod. Én örülnék neki, de ez is réteg cucc, nem lesz ebből sok minden...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest