- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cskamacska #21 üzenetére
Igen, ide a gyengébb változat jött, hogy maradhasson rajta a Google
-
cskamacska
addikt
válasz
cherubion08 #20 üzenetére
De sajnos nem is Kirin 810 SoC van benne mint a Gugli mentes kínai változaton.
-
-
Baggins86
aktív tag
Király hogy EMUI 10-re érkezik és a Honor View 10 esetében már teszt fázisban van a Magic UI 3.0, de erre a telefonra még az EMUI 10-et sem adták ki
Remélem mire megjön az Android 11, addigra sikerül megugrani.
-
Dtomka
veterán
-
Aryon87
félisten
Nem kioktatásként szándékoztam, de nem értelmezted jól a cikket, vagy végig sem olvastad:
Viszont a vevők nagy szerencséjére az életbe lépésük előtt kiadott készülékeiről nem kell leszednie a Play Áruházat és a társait, sőt: a mobilokhoz kiadott szoftverfrissítésekben továbbra is mellékelheti azokat.
Vagyis amik 2019 május 16. előtt jelentek meg (jelen esetben pl a Honor 20 család, nálam van is a családban egy H20Pro, amin már az Android10 van), azok még élvezik a Google szolgáltatásait, amik pedig már utána, azok már nem. Így a Honor 9x és Honor V30, ill a hamarosan megjelenő Honor 30 család sem, ahogy Huaweinél is a P30 család még beletartozik, de a Mate30Pro és az érkező P40 család sem lesz már Google szolgáltatással. Legalábbis a jelenlegi álláspont szerint.
Ugyanakkor a Google végre közel 1 év tökvakarás után benyújtotta kérelmét, hogy mégiscsak legyen kapcsolat a Huawei-vel (és természetesen a Honorral is). -
Dtomka
veterán
& (#10) cskamacska
Köszönöm a válaszokat!Téves lenne az infón? Én az alábbi miatt írtam, hogy azokon sem lesz Google támogatás:
[link] Több Honorra is jön az Android 10Persze, ha ez nem igaz akkor maradok a Honor 20 Pro-nál
Lehet én értelmezem félre, de ha én 4 hónap múlva venném meg az említett telefont, akkor lehet már nem lesz rajta a Google támogatás. Vagy igen? Sry, nem olvasom nap mint nap a mobil szekciót.
Köszönöm aki ezt elnézi és nem kioktat, esetleg arra kér, hogy google a barátom. -
m00lash
csendes tag
Telekomos Honor 20-ra tegnap pattant fel. (a telenyomott Huawei P20 Pro-m meg sehol...sosem értem én ezt)
-
törölt tag
Nagyon érdekes nekem Honor pro 20 van már november óta fut rajta a Magic 3.0
-
cskamacska
addikt
Ezt hol látod?
Honor 20 / P30 sorozat még nem érintett a Gugli Play korlátozásokban. Amúgy a 20-as Honorok már decemberben bétás Droid 10-et kaptak, és pletyik szerint lesz Droid 11 is. Ami nem nagy szám, mert 2 főverzió meg szokott lenni.
LIST OF DEVICES THAT WILL GET THE EMUI 11 UPDATE BASED ON ANDROID 11:
Huawei Mate-series:
Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30
Huawei Mate 30 RS Porsche design
Huawei Mate 20
Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 X
Huawei Mate 20 X (5G)
Huawei Mate 20 X (4G)
Huawei Mate 20 Porsche RS
Huawei Mate X
Huawei P-series:
Huawei P40 Pro (Unreleased)
Huawei P40 (Unreleased)
Huawei P30 Pro
Huawei P30
Huawei Nova-series:
Huawei Nova 6
Huawei Nova 6 5G
Huawei Nova 5T
Huawei Nova 5
Huawei Nova 5 Pro
Huawei Nova 5Z
Huawei Nova 5i
Huawei Nova 5i Pro
MORE HUAWEI DEVICES:
Huawei MatePad
Huawei MediaPad M6LIST OF DEVICES THAT WILL GET THE MAGIC UI 4.0 UPDATE BASED ON ANDROID 11:
Honor V30 Pro/View 30 Pro
Honor V30/View 30
Honor V20/View 20
Honor 20
Honor 20 Pro
Honor 20S
Honor 9X (EMUI 11)
Honor 9X Pro (EMUI 11)
Honor 20 Youth Edition (EMUI 11) -
Dtomka
veterán
Úgy terveztem, hogy Honor 9-ről Honor 20 Pro-ra fogok váltani. De látom, azon sem lesz Google támogatás, sajnos.
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
Lóf@szt a Honorba, első és utolsó telefonom volt tőlük.
Rendkívül elégedett volnék vele, de azt a hazudozást, amit a Play kapcsán művelnek, nem veszi be a gyomrom. -
D@niel
addikt
válasz
Pinyo16689 #2 üzenetére
Január 17-én ment fel 8X-re, igaz, kínai verziós.
-
Pinyo16689
senior tag
Ahogy Bástya elvtárs mondaná, nem értem. Nekem már több, mint egy hete ez fut a telefonomon...
-
Az, hogy feleségem Honor 10-ére is jönni fog, örömmel tölt el. Jó, hogy már nem az a divat van, mint 5-6 éve, hogy az is öröm volt, ha főverzión belül megjött egy komolyabb frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest