Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
orrlyuk
aktív tag
Srácok, bár 3 Nexusom is volt már (nyitott bootloaderrel), ehhez a telefonhoz retard vagyok.
Megtenné valaki, hogy csupa félkövérrel kiírja ide, hogy pakolom fel a hazai edigi / T netwörkben forgalmazott 04-esre az új Lollit? Ez a link megy fel, 3 gombos metódussal?
Ha jól sejtem,teljes gyalulás melegen ajánlott...
Hálaaaa...

-
orrlyuk
aktív tag
Akinek nagyon nem tetszik a gombbal ébresztés, próbálja ki a Gravity screen prot, az proxy szenzorral ébreszt, én nagyon szeretem.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi az infót!
Sajnos nekem már nincs lehetőségem összehasonlítani, a Nexus S alaplapja elköszönt a családtól...
Neutronnál Te sem tudsz jobbat? un-do-rí-tó, még mindig a használata, felülete, mindene. (A hangja nem...)
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
orrlyuk
üzenetére
update #1, ha mások is most jöttek / jönnének
semennyi napfény ellenére a sárgásság láthatóan csökkent, már alig észlelhető. Kell használni, és javul.
UI: stock Lollipop után kicsit túlbonyolítottnak és akadozónak tűnik, sajnos. pedig a vas jóval erősebb, mint a Nexus 4-é. Persze azért hasít így is, csak van még hová fejlődni. Másfelől a gyári LG vagy Samsung felület sem jobb semmivel, sőt...
Az RGB LED brutálisan erős fényű, ez jó is, meg rossz is. Light Flowt egyelőre töröltem, mert éjszakára sok volt a színkavalkád.
Kijelző iszonyat szép Nexus 4 után, pedig azét is nagyon szerettem.
Ja! Neutronnal tesztelve úgy tűnik, kifejezetten szép a hangja, érdekelne a DAC típusa. Első hallásra nem biztos, hogy rosszabb egy Wolfsonos telefonnál. De ezt még tesztelni kell, pl. crossfeed nélkül jobbnak tűnt, ami legalábbis furcsa.
(Neutronhoz nem hátrány a sok mag és RAM, kitűnően optimalizált szoftver...
)Most lett egy tesztképem is, iderakok belőle egy kivágott részt. DÖBBENETESnek találom a vonalélességet, a csúnyácska zajszűrés mellett is... A kis visszahajló drótvégeket érdemes nézni...

-
orrlyuk
aktív tag
Üdv a kis (?) csapatnak. Én is ma kaptam kézbe a cuccot, nagyon tetszik elsőre, Nexus 4-ről váltok. Jó dolog a homogén fekete előlap...

A hátsó fóliát fenn hagyom egyelőre, nem tudom, ki hogyan oldja meg a hátsó üveg problémáját? Legszívesebben vágatnék rá valamit.
A kijelzőm alja láthatóan sárgás, most nincs napfény, várok a "terápiával" pár napot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)