- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErosenZold
senior tag
válasz
varga.balazs #106 üzenetére
lehet jelentkezni fordítónak
-
modd3r
őstag
válasz
varga.balazs #104 üzenetére
LOL!
BTW, én jobban örülnék neki, hogyha a szir-szar új funkciók helyett inkább olyan alap dolgokat tennének rendbe, mint pl. a chat, vagy a teljes magyar nyelvezet az oldalon, stb.... -
modd3r
őstag
válasz
varga.balazs #102 üzenetére
A fontosabb eseményeket (ki mit osztott meg, stb.) tartalmazza. Interaktív, tehát hozzá is szólhatsz vkinek az állapotához anélkül, hogy elhagynád az oldalt amit nézel.
-
ch003067
addikt
válasz
varga.balazs #91 üzenetére
" ki se küldi a megerősítő e-mail-t " Az azért komoly ...
Myvip... nahh ezt szerintem hagyjuk... Nekem is van / volt, de már van 3 éve fel se mentem ráAmúgy, nem értem, hogy a faceB mit tudna kezdeni az adataimmal ? Kiadja a nagy cégeknek.... és ? Ez számomra homályos...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Glorious Model O Wired White szinte új, dobozos
- EVGA 850GQ - hibátlan, tesztelt, teljes szett - eladó!
- Meletrix ZOOM TKL DYNA - féláron
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest