Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- [Re:] Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- [Re:] Realme 6 - piaci HATás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Xiaomi Mi Mix 3 - kicsúszó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
Nagyon örülnék!
PlayStation 5 | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED
-
Nagyon félek attól, hogy az Avalanche most se tud majd egy koherens játékot összerakni. Lesz egy jó kis sandbox és mellette egy gagyi, érdektelen és repetitív sztori, mint az eddigi összes játékukban.
It's socially acceptable to shoot cripples, as long as you're the one who crippled them.
-
-
Legalább autentikus lenne, gyerekekkel a tiltott rengetegben tolhatnánk a főbenjáró átkokat, még egy kis pve komponenst is bele lehet csempészni random kentaur meg vérfarkas támadásokkal.
10/10 would play.It's socially acceptable to shoot cripples, as long as you're the one who crippled them.
-
king1989
csendes tag
Szerintem te az Avalanche Studios-ra gondolsz de ezt az Avalanche Software fejleszti.
-
-
Magoold
veterán
Húsz éve játszottam a Harry Potter and the Philosopher's Stone -nal. De ahogy nézem sokat nem veszítettem azóta! Evolution of Harry Potter Games 2001-2021 Remélem ezt nem szúrják el!
Nem veszek semmit! Kérlek ne hívj és ne szemeteld tele a postaládámat!
-
xsjado93
tag
Én nem rég vittem végig a gamecube változatát (ami mellesleg gyárilag 60 fps-sel fut)
amúgy a negyedik és az utolsó 2 kivételével szerintem tök jó kis játékok voltak a maguk idejében, főleg az 5 magyar szinkronnal
Ezt is igen várom, addigra már csak elérhetőbb lesz a ps5 is.Your life is a lie.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Pontos dátumot továbbra sem kaptunk, remélhetőleg hamarosan további részleteket kapunk.
Állásajánlatok
Cég: Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft.
Város: Budapest
Cég: The IT Solutions B.V.
Város: Debrecen