- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy miben hiszel, az neked kell eldönteni (vannak is erre a célra ilyen célkeresztes épületek
) ezeket a dolgokat, hogy HT viszont ki lehet tesztelni és teljesen objektív értékelni
Csak azt nem szeretem, hogy előre lehordunk dolgokat, amikről még alig van anyag neten
Ha majd lesz tízmillió teszt erről, hogy mire jó és mire nem jó a HT, akkor lehet megalapozottan szidni és dícsérni, eredménytől függően.
(mint pl a PCIE skálázódásról... erről is eleinte csak as szájhagyomány terjedt hogy a 8x már kurvalassú... ahha ja a a 16x sebességét tudja 97%-ban a játékok alatt)
Természetesen azért védem, mert nekem is ilyen van, de még én sem tudom, hogy mire jó
Ezért akarok tesztelgetni...
Ha az lesz az eredmény hogy HT nélkül jobban megy a GTA, akkor már adom is el a p1ts4ba és jön a 2500k @ 4,5GHz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Revolut
- Asustor NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő