Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Tudom, hogy vannak Bluetooth-on és letöltéssel terjedő mobilvírusok. Éppen ezért én a GSM hálózat felől jövő ''károkozókra'' gondoltam. Na persze ezek működéséhez is kellettek olyan programozói nemtörődömségek, amik a vírusok működését lehetővé teszik. Végül is a telefon telefonálásra van, nem???
Az emberi hülyeségről meg vannak fogalmaim...
-
Drótszamár
őstag
Mert az eddig megjelent kártékony kódok nagy része vagy bloutooth-on vagy pedig netről letöltött feltört programokhoz hozzánőve (vagy annak álcázva magukat) terjedtek.
Mivel a kódok nem a szolgáltató hálozatán jönnek be, ezért nem sok közük van hozzá.
Ja és a fertőzéshez sokszor kell az ember is. Neked kell leokézni a program telepítését.
Az emberek feleltőlenségéért, nemtörődömségéért csak ők maguk a felelősek. -
Kriza
őstag
Nagyszerű! Ha egy ici-pici esze és felelősségtudata lenne a fejlesztőmérnököknek, akik az okostelefonokat kitalálták, akkor nem lenne ilyenre szükség! De hát így kell piacot csinálni egy terméknek, hogy ezzel még egy bőrt lenyúzzanak az emberről.
Csak azt nem tudom, hogy a mobilszolgáltató miért nem tudja a ''kártékony kódokat'' szűrni. Mert ha rajtam múlna én törvényileg kötelezném rá!

Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Asus V16 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Playstation 5 pro / ps5 pro 2tb
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest