- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
KhrisK
csendes tag
Remélem a mostani már jó. Nekem KD7-Raid alaplapom van (KT400), a 4.51 winxp-re gond nélkül felment, de winme alatt a telepítés végén egyszerűen újraindult a gép. Nem úgy, hogy ''a telepítés befejezéséhez újra kell indítani a rendszert'' hanem egyszerűen mintha resetet nyomtam volna. Boot közben meg nem írta ki az ilyenkor szokásos ''windows frissítése folyamatban, blablabla...'' szerintem fel sem települt. :F
-
LordX
veterán
Mondja már meg nekem valaki, hogy mire jó, ha az INF fájlt frissítik? Az nem csak azt írja le, hogy milyen chiphez milyen drivert?
-
twollah
nagyúr
Visszaraktam a retro drivert amit a VIA ajanl, es lathatoan gyorsabb lett a rendszer.
-
Gregorius
őstag
Csak én siklottam el a 4.52 felett vagy nem is volt?
-
engusz
veterán
Feltelepítettem én is az egyik gépemre (KT600), de a másikkal még várok (KT333), mert barátnőm dolgozik rajta. Szerencsére nálam sem fagyott.
-
Ace
tag
Ha SATA-s winyót használok érdemes felrakni a csomag ide vezérlőjét?
-
Sidaries
őstag
Jellemző. Tegnap formáztam, erre ma jön az új driver. Mindenesetre túlélem, mert úgyis kt333-am van.
-
_Volkovy_
nagyúr
ezeréves VIA-s chipset mellé érdemes feldobni?
alap winxp-s driverek vannak fenn,amiket még installkor rakott fel. -
viharhozo
addikt
Hat nem siettek el a dolgot.
-
Yutani
nagyúr
Na akkor ha hazamegyek, fel is tolom a KT600-amra. :)
Aktív témák
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Formula-1
- Battlefield 6
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest