- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
karib
addikt
Nemsokára szerintem meg lehet oldani, hogy ne csak megfordítható, hanem leszedhető legyen a TFT. Kicsit át kellene alakítan, valszeg kell ehhez még a mainl laposabb kijelzőket lehetővé tevő OLED technológia elterjedése, de akkor már be lehetne oda pakolni még a kijelző tokjába egy nagyon lapos akkut, procit, RAM-ot, valami flash-alapú tárolóeszközt, no meg WLAN-t. A billentyűzet mellé lehet rakni a HDD-t, nagyobb akkut, pár portot, Gigabit LAN-t. Optikai egységet persze akkor sem raknék bele, jó az külsőként is :)
De ez a gép sem rossz, viszont szerintem még kicsit korai. Majd a Dothan magos cuccok (90 nanós, 2 MB L2 cache-es Pentium-M, avagy valamely hozzá hasonló vetélytársa akár) vadászterülete lesz az ilyesmi szerintem. Azzal ULV kivitelben talán megcsíphető lesz a 1,5 GHz, ami már nagyon kellemes. Kisebb fogyasztás (NV video zabálhat rendesen...), laposabb méret, nagyobb kijelző kellene többek között hozzá, hogy igazi legyen. -
Cathfaern
nagyúr
Biztos én vagyok hülye, de szvsz nekem így tábla PC nem kéne (na jó, esetleg, ha hozzámvágnák :D). Arra gondolok, hogy minek erre billenytűzet? :F Jó, tudom, a kézírásfelismerés nem 100%-os, de szvsz jobb lenne, ha nuku billentyű, hanem pl. mellékelnének hozzá egy összahajtható billenyűt. Ezáltal vékonyabb lehetne, és maga a képernyő is lehetne kisebb (hisz nem féltétlenül kell ekkora). Így kisebb is lehetne és könnyebb is.
-
erdoke
titán
Na, ez aharmadik noti, ami tetszik 2 napon belül.:)
Ebben az irtózatos felbontást találom hátránynak, mivel a TFT-t jó a natív felbontáson hajtani. Állíthatnám fölfelé a betűméretet, hogy lássak vmit.
Kellemes probléma lenne...:D
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest