- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gismo
addikt
najah! Csak meglehet-e már venni vhol kishazánkban?
-
symering
tag
Szerintem nem lesz drága és örülhetünk egy újabb jó lapnak, mert ebben az nfroce chipsetben külön lehet választani a ramsebességet a prociétól, így eszméletlenül jó kis tuninglap, az ára meg újonnan 32000 forint körül lesz (hacsak a konkurens lapok árából indulok ki).
-
Egész jó lapnak tűnk így első ránézésre, de az a kis porszívó ott az nb-n... brrrr minek kellett az oda
-
Male
nagyúr
válasz
macilaci78 #9 üzenetére
nForce650 4 IDE eszközt tud kezelni... nVidianál sejtették, hogy az Intel túlzottan siet a PATA eltüntetésével, és ezzel ők vevőket szerezhetenek maguknak.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Ha zümmög egyáltalán. Sztem elfér az aktív NB hűtés, tudtommal az nForce 6xx chipsetek melegszenek azért...
-
Gorneck
legenda
válasz
macilaci78 #9 üzenetére
Azonnali csere szükséges szvsz.
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Inkább a csomő, minthogy a ventilapát szedje szét a madzagot! Így jártam annó a 333MHz-essel.
A hűtő alatt egyáltalán van valami borda, mert így nagyon, nagyon nem találom a szavakat.
Amúgy újra kezd divatba jönni a 4 IDE-eszköz az alaplapokon? Tán csak nem kevés a normális SATA-s ODD?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Foglalt név #6 üzenetére
965-öknek mi köze az SLI-hez? ''Értelmes'' ember nem épít sem cf sem sli rendszert...szvsz.
Mitől mennének? Azonos órajelen gyorsabbak vagy egy szinten vannak. Az árukat meg se említem... -
Male
nagyúr
válasz
Foglalt név #6 üzenetére
Mostanában ECS is gyárt meglehetősen drága lapokat... szóval nem biztos, hogy jó vétel lesz
Azzal a chipsethűtővel mondjuk a tuninggal lehetnek problémák... ránézésre nem nagyon fog az hűteni, és még jó hangos is lehet... -
paleinho
senior tag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
lehet, de azért el kell ismerni az a kis csomó a vezetéken kedves kis design elem
-
hétalvó
addikt
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Nem jó az ha sokáig garanciális.
Az a 2x8pcie sáv a gáz. -
macilaci78
nagyúr
Azt a zümmögőt ki lehetett volna váltani egy passzív bordával is, akár nagyobbal is, semminek sem lett volna útban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest