Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
hát most tértem vissza a versenyről. volt a gigabyte sorsolás, érdekes volt, mert nyeremények felét ki sem osztották, szal aki nem jelent meg, és nyert, annak az ajándékát nem a következő nyertesnek adták oda, hanem fogták, és eltették a szervezők.(nem félreérteni, nem lenyulták, hanem szimplán nem osztották ki, gondolom ment vissza a támogatóhoz.)
aztán volt a modding verseny. hááát volt úgy 10 gép. volt elég sok szép, volt olyan is amin semmi modding nem volt (vásárolt az illető egy plexi oldallapot a chieftec házához, meg tett a gépébe vízhűtést, színes ventiket és kész. nc...) de volt egy pár szép is, pl a sörösrekesz ház ötletes volt, csak eléggé úgy tűnt mint ami előző éjjel lett összeállítva. voltak viszont gyönyörrűek, pl aktatáskák, szépen átalakított házak, full plexi ''ház'' stb. a végeredményt nem tudom, ugyanis az eredményhirdetés jelentősen csúszott, bent tolongott vagy 60 ember, levegő alig volt, és halálra untam a végén a fejem.
off
senkin sem láttam PH! kitűzőt, vagy valami jelzést hogy ph!-s ezért senkivel sem tudtam megismerkedni :D)
on
Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi