Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
Gregorius
üzenetére
''3Mbit-es lenne a nete az 512 helyett, és lévén mind 7 körül ér haza munkaidőből elolvasni mondjuk a híreket, akkor nagyjából hatszor akkora lenne a megugró terhelés, mint a szokásos''
Ojaj. Ez a mondat fajt. Lehet, hogy egy oldal letoltesenel kihasznalod a teljes savszelesseget, (bar ilyet nem nagyon tapasztaltam) De ez a terheles burstos. Ha valaki hireket/leveleket olvas, akkor az online toltott ido hany szazalekaban hasznalja aktivan a savszelesseget? (Szemben a p2p-rel)
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
válasz
csabika25
üzenetére
Ezzel meg en nem ertek egyet. Mig otthon laktam (4 eve) ragtam anyam fulet, hogy legyen net. Nem lett, mert draga. Es minek, ugyis csak en hasznalnam, internetezzek a suliban. Kozben felnott a hugom, akinek szinten kell net, dragalltak, de befizettek valmi kedvezmenyes Chellos csomagra. Hetvegen ha hazamegyek, anyam es apam is legalabb egy orat ul a net elott naponta. Pedig tok erdektelenek voltak, de nem is tudtak mire jo, mert dragalltak a havidijat...
-
shev7
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
chello light? tudom az 6000 egy ev huseggel, es nem mindenhol van (bar ADSL-sem
) -
shev7
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
akkor ez egy nagyon szep huzas a szolgaltatotol. Egyebkent biztos, hogy jol jott ki a ''bulibol'' a szolgaltato, marmint bevetelileg... meg tobb ilyen csomagot.
egyebkent ez melyik szolgaltato? -
shev7
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
egyetertek. Es az ilyen kis csomagokra nem kene letoltesi korlat vagyis felolem legyen mert egy atlagember ugysem tolt le, viszont ha nem hozzaerto, es valaki ''zombigepet'' csinal a gepebol, es megno a forgalma, akkor fizetheti az ezreket gigabajtonkent. Ezert is tartom sokkal jobb koncepcionak a chello lightot, mint a tonline-os korlatoscsomagokat...
-
shev7
veterán
Egyebkent nem ertem mi a problema targya. Stabil arak, novekvo savszelesseg. Ez gyakorlatilag arcsokkenest jelent, mivel ha neked x megabitre van szukseged, azt megkapod egy olcsobb csomagban. Tudom a sokeves husegszerzodesek. De az meg a tipikus igyjaras esete. Nem irnek ala 1 evnel hosszabb husegszerzodest. Egyebkent ezt is vizsgalnia kene egy fogyasztovedelmi hatosagnak. Szerintem a kondiciok ilyen valtozasa eleg ok kene legyen arra, hogy a huseg idotartama alatt csomagot valthass. (Nem akarok flame-t inditani, ha valaki erzeseit megbantottam elore is elnezest kerek)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Arany János - Kapcsos könyv
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)