- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amiröl én beszélek az még p2 időkböl származik.
Amúgy pl nemrég láttam egy IBM gépet, annak pl a szellőztetése igen korrektül meg volt oldva. Ellenben a kábelek azok nem valami szépen voltak elrendezve benne.
Szerintem ha összeszedem magamat, és egy jobb házba egy jobb táppal szerelek össze egy gépet lehet hogy nagyobb rendet varázsolok vele. -
TommyGun
őstag
Ez mondjuk érdekes mert akárhány FSC vagy CPQ + HP irodai workstationt láttam belülről azokban mind csavarnélküli megoldással voltak benne a winyák....egy ilyen gyors sínbe kelett belepattintani őket...igaz a winyókon voltak csavarok azok pattantak be a megfelelő helyre de nem beszerelés után kelett őket csavarozni mint egy fos codegányban....mellesleg nekem a legújabb DC5100-es HP-k tetszenek a legjobban....
2,8/800 prescottól kezdődnek...HT-s proccal...i915 + intel VGA...Sata winya....DDR2-400-as ramok CL3-al
De ami a legjobb az a hűtési megoldása....heatpipe-os borda és a borda elött és mögött is van 8 centis venti amik rohadt halkak...ráadásul a tápot is úgy tílálták ki hogy a winyó felett van és rögtön a winya felett van a táp venti ami szívja le a meleget a hdd-ről és löki a tápra onnan meg kifele....csendes és viszonylag jól hűt mindent....fölösleges kábelt nem is látni benne szinte semmit...és a formája is esztétikus...
[Szerkesztve] -
Többek közt ilyen problémák is, de nekem olyan gondom is volt, hogy megnéztem belülröl, és nem volt benne rend. A kábelek mindenhol lógtak stb.
winyó 3 csavarral rögzítve !!!
Szal érdekes dolgok voltak. Ráadásul olyannal is találkoztam még a p2-es compaq -ok közül, ami fagyott. Egyszerűen túlmelegedett nyáron.
Amúgy valamiért a RAM az folyamatosan hijánycikk akkor is ha lent van az ára. -
AlBundy
aktív tag
Remélem ezek tartósabbak lesznek mint a Scenic sorozat.
-
Háát irodában asztal alatt, ahol nem látszik végülis elmegy
Vetekszik a régi compaq meg hasonló gépekkel, azokat is lehetett fektetve meg állítva is használni, de igazábol sehogy sem voltak szépek
Meg aztán a beltartalom. Van pár negatív élményem a márkásnak mondott pc-kkel kapcsolatban. -
L3zl13
nagyúr
Hát... Elég randára sikerült. Olyan Codegány fíling.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest