Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
-
eddie17
addikt
Nem rossz, nem rossz. Kíváncsi leszek rá...
-
blueMerle
veterán
Jaj, csak ezt ne. Rendben, tudom hogy itt majdnem mindenki ''spesziális'' fotózseni, én köszönöm jól vagyok, és én akkor is az 5 megapixelt kérem. Tudom hogy semmivel sem jobb vagy szebb mint a 2, amíg hangyafasznyi az érzékelö, de ha nekem ez kell, az pl. neked miért fáj?

-
bubuka71
aktív tag
én azt hiszem maradok a nem csúszkás és hajtogatós telók mellett .
-
(An)Dante
őstag
Igen sajnos telóról vagyok napközben és ez kissé macerássá teszi néha a javításokat. ;-) De már rajta vagyok a dolgon. A renderelt kép a Sony Ericsson képvilágát tükrözi. Az, hogy a csúszkás Cyber-shot tényleg ilyen lesz-e nem tudom, de a változat létezését megerősítették. Viszont a Sony Ericsson a nagyobb bejelentésekkel nyilván még akarja várni a konkurencia lépéseit. És ugye az új Nokia telefonok a hónap utolsó napjaiban érkeznek..
-
Kicsit gyanús a teló, mert túlságosan nagy a kijelző oldalarányai között a különbség.
Ha elfordítod kijönne a 16:9 képarány, ami viszont a Bravia modellekre jellemző.
Szerintem a Cyber-shot felirat helyett eredetileg Bravia felirat honolt, pár színes golyócskával karöltve...
mrlujoak -
evR
aktív tag
A cikk címe javítva lett, a link maradt, topik címe maradt...
Egyébként nekem is fake-nek tűnik.
[Szerkesztve] -
AS
félisten
ez fake tudomásom szerint.
-
Shim
őstag
A Photoshopos képek mióta léptek elő kémfotókká?
-
Ricardo
titán
Nem tűnik rossznak. A gombsor még azért nem kis mértékben tehet hozzá, vagy vehet el a vizuális élményből. Azt viszont sajnálom hogy az okostelefonok terén nem erősít annyira a gyártó.
-
blueMerle
veterán
Nem tudom...nekem a K850i jobban tetszik, de majd kézben kiderul hogy ez milyen. Nálam már ott elásta magát hogy csúszkás.

Mindenesetre ha ebbe is 5 megás optikát épít az SE, xenon vaku kiséretében, és normális méretu kártyát mellékel, akkor biztos siker.
De attól tartok hogy ez is 3.2 mega + 2db led kombinációs cucc lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest