- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
bolondember #15 üzenetére
-
eddie17
addikt
Nem rossz, nem rossz. Kíváncsi leszek rá...
-
blueMerle
veterán
Jaj, csak ezt ne. Rendben, tudom hogy itt majdnem mindenki ''spesziális'' fotózseni, én köszönöm jól vagyok, és én akkor is az 5 megapixelt kérem. Tudom hogy semmivel sem jobb vagy szebb mint a 2, amíg hangyafasznyi az érzékelö, de ha nekem ez kell, az pl. neked miért fáj?
-
bubuka71
aktív tag
én azt hiszem maradok a nem csúszkás és hajtogatós telók mellett .
-
(An)Dante
őstag
Igen sajnos telóról vagyok napközben és ez kissé macerássá teszi néha a javításokat. ;-) De már rajta vagyok a dolgon. A renderelt kép a Sony Ericsson képvilágát tükrözi. Az, hogy a csúszkás Cyber-shot tényleg ilyen lesz-e nem tudom, de a változat létezését megerősítették. Viszont a Sony Ericsson a nagyobb bejelentésekkel nyilván még akarja várni a konkurencia lépéseit. És ugye az új Nokia telefonok a hónap utolsó napjaiban érkeznek..
-
mrlujoak
veterán
Kicsit gyanús a teló, mert túlságosan nagy a kijelző oldalarányai között a különbség.
Ha elfordítod kijönne a 16:9 képarány, ami viszont a Bravia modellekre jellemző.
Szerintem a Cyber-shot felirat helyett eredetileg Bravia felirat honolt, pár színes golyócskával karöltve...
mrlujoak -
evR
aktív tag
A cikk címe javítva lett, a link maradt, topik címe maradt...
Egyébként nekem is fake-nek tűnik.
[Szerkesztve] -
AS
félisten
ez fake tudomásom szerint.
-
Shim
őstag
A Photoshopos képek mióta léptek elő kémfotókká?
-
Ricardo
titán
Nem tűnik rossznak. A gombsor még azért nem kis mértékben tehet hozzá, vagy vehet el a vizuális élményből. Azt viszont sajnálom hogy az okostelefonok terén nem erősít annyira a gyártó.
-
blueMerle
veterán
Nem tudom...nekem a K850i jobban tetszik, de majd kézben kiderul hogy ez milyen. Nálam már ott elásta magát hogy csúszkás.
Mindenesetre ha ebbe is 5 megás optikát épít az SE, xenon vaku kiséretében, és normális méretu kártyát mellékel, akkor biztos siker.
De attól tartok hogy ez is 3.2 mega + 2db led kombinációs cucc lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest