Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Még 1 dolog! Miért nem látszik az ''Eredeti hír'' felirat és miért nem látszanak a hozzászólások a hír alatt??
-
Den
veterán
Volt egy vetélkedő a mohácsi találkozón, ahol Parci kérdéseket tett föl, mi meg nem tudtunk válaszolni, így végül én nyertem a díjat, az integráltsággal kapcsolatos beszólásommal (ha jól emléxem), aminek az volt a lényege, hogy addig integrálnak mindent mindenbe, hogy a végeredmény az lesz, hogy a proci tetején nem fémkupak lesz hanem lcd kijelző...
-
Den
veterán
Hoppá! Miért is nyertem az apogee sapkát mohácson? Na asszem ebből per lesz. csak azt nem tudom hány millió dollárra pereljem őket?
-
Tuti! Ez a tendencia nagyon tetszik. Mondjuk egy fél centi vastag monitort kifejezetten szívesen látnák az asztalomon...
Persze ennek nem a processzoroknál van jelentősége, hanem a felbontásnövelésnél. Ha ez gyártásra kerül, búcsút mondhatunk az eddigi 1024*768 és hasonló felbontásoknak, hanem kb. 10szereződni fog ez a szám. Másrész a válaszidő is drasztikusan csökken. Jól hangzik.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 10" Full HD Érintőképernyő - Crestron M201923006 TS 1070 Touch - Piaci ár alatt
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- 8" Fém Ipari monitor Érintőképernyős- Beetronics BEE8VG7M - Full HD IPS
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest