- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Hát nem tudom.
Ez nem egy telefon ez valami más kategória.
És így talán a nyító ár nem annyira vészes például az N91 nyitó árához viszonyítva.
A GPS nagyon sokat dob rajta,a WLAN is rendkívül komoly dolog,az 5Mp-s kamerát nem említem mert szerintem annyira nem nagy szám,azzal a műanyag gomb optikával.
De nagyon sokan csak azért vettek PDA-t 100e forintért hogy tudják használni navigációra.
És ezeket a PDA-kat gyakorlatban nem nagyon lehet gyalogosan navigációra használni (kezelhetőség stb),ellentétben ezzel a telefonnal.
Leszögezem,tényleg sokba kerül de van esély hogy fél év múlva gsm boltba,függetlenül lemenjen 120-140e forint környékére ,és egy szolgáltatónál 2 éves hűséggel már nem lesz annyira vészes.
Egy teszt majd nagyon érdekel hogy milyen a navigáció a telefonnal.Főleg hogy elvileg ingyen adnak hozzá térképet,ami azért elég borsos árú tud lenni(kérdé hogy milyet)
Új hozzászólás Aktív témák
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5000 napja regisztráltam
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest