- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Jelenleg a 6131 termelés folyik gőzerővel, de a 6133 is indul hamarosan. Azt, hogy Európában értékesítik-e, nem tudom. Egyébként a 70e nem sok érte, 25e ebből az anyagköltség, erre rakódik még rá a bér+adók+csomagolás+szállítás+nokia haszon+nagyker haszon+kisker haszon.....
-
s1ru2
aktív tag
Végre kapható a 6131 itthon. Régóta vártam talán kicsit ezért is nyúlt el a döntésem. De látva h milyen szegényes a körítése 70ért...hááát. Nem tudom. Se adatkábel se memkari. 16.000.000 szín okés de... Remélem BOG-ék hamar akarják tesztelni mert nagyon érdekelne. Főleg a szoftveres része. Naptár meg ilyesmik,szinkronizálhatóság stb. Mert a döntés nehéz (D600,6136,6680) Tudom ezek teljesen más kategóriák de szépek sztem
(És 1 héten belül döntenem kell)
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Ott dolgozok technikusként ahol gyártják, minőségi, de drága és csúnya. Szerintem. Illetve a kijelző felbontása jó, de... kicsi a képátmérő... nokia szokás. sajnos.Éppen ezért, mpx200
Ha kell vkinek techinfó, szóljatok.
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Én is így vagyok vele... amióta nyitniuk kellett a csúszós-pörgős-nyílós formák felé egyre kevesebb szép Nokiát találok. De a remény hal meg utoljára.. Pont most cserélték le a fődizájnert, remélem az utód jótékonyan nyúl bele a bilibe..
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Nekem tetszik mindkét teló,végre hanyagolják a külső antennákat
-
Nem tudom, az én hibám vagy a Nokiáé, de mostanában csupa olyan készülékeket gyártanak, ami nekem külsőre nem tetszik.
E kettő sem jön be...
Túl finnyás v.ok? -
ragazzo
őstag
Nézzük a jó oldalát a két készüléknek:nagy külső kijelző (bár nem színes), és nincs külső antenna.Mindegy hogy mire emlékeztet ha jó lesz.
-
Athos07
senior tag
Ez már végképp nem tetszik. Miért nem lehet ugyanakkora a két rész??? Túlságosan Samsungos lett, nekem külsőre nem jön be.. azért ha ez is megkapta a 6280 QVGA kijelzőjét, akkor el lehet nézni.
És egy kiegészítés: az, hogy az FCC bevizsgálta még messze nem jelenti azt, hogy a mi polcainkon megjelenik...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két új készülék hasonló dizájnal próbál hódítani.
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest