Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Jelenleg a 6131 termelés folyik gőzerővel, de a 6133 is indul hamarosan. Azt, hogy Európában értékesítik-e, nem tudom. Egyébként a 70e nem sok érte, 25e ebből az anyagköltség, erre rakódik még rá a bér+adók+csomagolás+szállítás+nokia haszon+nagyker haszon+kisker haszon.....
-
s1ru2
aktív tag
Végre kapható a 6131 itthon. Régóta vártam talán kicsit ezért is nyúlt el a döntésem. De látva h milyen szegényes a körítése 70ért...hááát. Nem tudom. Se adatkábel se memkari. 16.000.000 szín okés de... Remélem BOG-ék hamar akarják tesztelni mert nagyon érdekelne. Főleg a szoftveres része. Naptár meg ilyesmik,szinkronizálhatóság stb. Mert a döntés nehéz (D600,6136,6680) Tudom ezek teljesen más kategóriák de szépek sztem
(És 1 héten belül döntenem kell)
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Ott dolgozok technikusként ahol gyártják, minőségi, de drága és csúnya. Szerintem. Illetve a kijelző felbontása jó, de... kicsi a képátmérő... nokia szokás. sajnos.Éppen ezért, mpx200
Ha kell vkinek techinfó, szóljatok.
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Én is így vagyok vele... amióta nyitniuk kellett a csúszós-pörgős-nyílós formák felé egyre kevesebb szép Nokiát találok. De a remény hal meg utoljára.. Pont most cserélték le a fődizájnert, remélem az utód jótékonyan nyúl bele a bilibe..
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Nekem tetszik mindkét teló,végre hanyagolják a külső antennákat
-
Nem tudom, az én hibám vagy a Nokiáé, de mostanában csupa olyan készülékeket gyártanak, ami nekem külsőre nem tetszik.
E kettő sem jön be...
Túl finnyás v.ok? -
ragazzo
őstag
Nézzük a jó oldalát a két készüléknek:nagy külső kijelző (bár nem színes), és nincs külső antenna.Mindegy hogy mire emlékeztet ha jó lesz.
-
Athos07
senior tag
Ez már végképp nem tetszik. Miért nem lehet ugyanakkora a két rész??? Túlságosan Samsungos lett, nekem külsőre nem jön be.. azért ha ez is megkapta a 6280 QVGA kijelzőjét, akkor el lehet nézni.
És egy kiegészítés: az, hogy az FCC bevizsgálta még messze nem jelenti azt, hogy a mi polcainkon megjelenik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest