Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Jelenleg a 6131 termelés folyik gőzerővel, de a 6133 is indul hamarosan. Azt, hogy Európában értékesítik-e, nem tudom. Egyébként a 70e nem sok érte, 25e ebből az anyagköltség, erre rakódik még rá a bér+adók+csomagolás+szállítás+nokia haszon+nagyker haszon+kisker haszon.....

-
s1ru2
aktív tag
Végre kapható a 6131 itthon. Régóta vártam talán kicsit ezért is nyúlt el a döntésem. De látva h milyen szegényes a körítése 70ért...hááát. Nem tudom. Se adatkábel se memkari. 16.000.000 szín okés de... Remélem BOG-ék hamar akarják tesztelni mert nagyon érdekelne. Főleg a szoftveres része. Naptár meg ilyesmik,szinkronizálhatóság stb. Mert a döntés nehéz (D600,6136,6680) Tudom ezek teljesen más kategóriák de szépek sztem
(És 1 héten belül döntenem kell)
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Ott dolgozok technikusként ahol gyártják, minőségi, de drága és csúnya. Szerintem. Illetve a kijelző felbontása jó, de... kicsi a képátmérő... nokia szokás. sajnos.Éppen ezért, mpx200

Ha kell vkinek techinfó, szóljatok.
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is így vagyok vele... amióta nyitniuk kellett a csúszós-pörgős-nyílós formák felé egyre kevesebb szép Nokiát találok. De a remény hal meg utoljára.. Pont most cserélték le a fődizájnert, remélem az utód jótékonyan nyúl bele a bilibe..
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem tetszik mindkét teló,végre hanyagolják a külső antennákat

-
Nem tudom, az én hibám vagy a Nokiáé, de mostanában csupa olyan készülékeket gyártanak, ami nekem külsőre nem tetszik.
E kettő sem jön be...
Túl finnyás v.ok?
-
ragazzo
őstag
Nézzük a jó oldalát a két készüléknek:nagy külső kijelző (bár nem színes), és nincs külső antenna.Mindegy hogy mire emlékeztet ha jó lesz.
-
Athos07
senior tag
Ez már végképp nem tetszik. Miért nem lehet ugyanakkora a két rész??? Túlságosan Samsungos lett, nekem külsőre nem jön be.. azért ha ez is megkapta a 6280 QVGA kijelzőjét, akkor el lehet nézni.
És egy kiegészítés: az, hogy az FCC bevizsgálta még messze nem jelenti azt, hogy a mi polcainkon megjelenik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LG LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest