Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beta
aktív tag
SE k750/d750/w800 szintén ''multitaskos'', lehet vele mp3 közben fényképezni, játszani, stb.
-
Xantomas
őstag
De jó, akkor most az E398 i398as szoftal multitaszkos? Mert megy egyszerre ez mp3 lejátszás és a fényképezés is.
De mi értelme van? Valaki elmagyarázhatja nekem! -
tuskooo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Háát én már csináltam ilyet...csak az mp3-lejátszó meg mobil volt...nem olyan lehetlen dolog
Persze nem valami olyan, ami nélkül nem lehet élni
-
Jégkokó
veterán
Lehet, hogy az a baj hogy tul sokat kérdezek és keresem mindennek az értelmét, mert aminek nincsen semmi értelme annak hiába is keresem

-
-
Jégkokó
veterán
De mi értelme van annak, hogy mp3 halgatás közben fotózhassak?
Mert ezt nem igazán értem -
Meta
tag
''De mindkettőt ezek közül nem tudjuk egyszerre használni.''
Helyesbítés: De ezeket a funkciókat általában nem tudjuk egyszerre használni. /pl smartphone esetében már a kezdetektől megoldott volt.../ -
Sanya
nagyúr
nagyon ronda szegény, de biztos okos.
-
^Bundi^
őstag
CMOS kamcsi?..ehhh..az ötlet amúgy ésszerű és már várható volt..remélhetőleg a többiek is követik a példáját, de lehetőleg normálisabb cucokkal..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert ezt nem igazán értem