- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Aktív témák
-
LukE
veterán
Szerintem egyszerűbb lenne hűtő nélkül árulni, aki újonnan megveszi, az úgyis valami elvetemül ember lehet, és baszott nagy bordával, vízzel, nitrogénnel:)
-
Spensers
aktív tag
Hát igen külföldön ha le is mennek az árak itthon csak + egy hónap múlva megy majd lejjebb az ár :((
-
Johnny
senior tag
9700-at akkor kell venni, amikor itt lesz az utód, az R350. Sokat már nem is kell várni rá, márciusban kijön. Szerintem igy nyárra a 9700-es ára meg lemegy a felére legalább.
Nvidia meg úgy érzem nagy bajban van. Ha tényleg 700 dollárról indul, akkor max fanatikusok fogják venni. Főleg ilyen turbina hütéssel - amit speciel én akkor se tennék a gépbe, ha ingyen adnák. Inkább legyen lassabb a gépem, de nem hallgatok porszivót, annyit nem ér az egész :((( -
Panther
HÁZIGAZDA
Akkor már nem is kell a Gef Fx! :DDD
-
Jazzy
tag
Igen ez jót jelent, csak az a baj, hogy nagyon lassan mennek le az árak :((
-
Sanya
nagyúr
Ez nekünk vásárlóknak csak jót jelent, nem?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest