- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
retsam
csendes tag
Emberek, valaki ismeri ezt a márkát, hogy PNY?
Mit tudtok róla? Megbízható?
Csak mert az amcsi honlapon van egy gyárilag túlhúzott 7900gtx aránylag jó áron,
az európai honlapon meg sima 7900 gtx, bár ott nem írnak árat.
És ha azt mondjátok, hogy nem szar minőség, akkor ha szállítanak Magyarhonba, megrendelném... -
Zsoó
tag
Most vettem csak észre h mekkora 1 kaki ez a NV Silencer.Méghogy silencer.
Hangosabb mint a gyári hűtő.És még a fordulatot sem lehet rajta szabályozni.Az Ati Silencernél lehetett az Atitoollal,és sokkal csendesebb is volt.
Ezt nem értem miért nem oldották meg Arctic Coolingéknál Ekkora 1 sz@rt.Teszem is vissza a gyári hűtőt,és ha játszom majd felpakolom a fordulatot Rivatunerral.Nem tudtok vmi hatékony és csendes Vga hűtőt esetleg?
-
bp144
tag
válasz
BobChemistry #183 üzenetére
Nézz szét itt a hozzászólások között már linkeltek be kfd-i lapokat. 9800pro nem érdekel?(Most tényleg eladó)
-
BobChemistry
őstag
mikor lesz teszt?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Sir Maxwell #178 üzenetére
Egy ilyett hozhatnál nekem is elküldeném a pént előre!
-
bp144
tag
Na én is szétnéztem a neten kíváncsiságból, milyen ez a 7600gt és mennyibe kerül majd.
Az ebay-en 256bit es verziókat is árulnak, vagy lehet elírás, de akkor vagy 4x is elírták.(evga+xfx)!
Az ára: bp-i kisker ár 58eFt lesz várhatóan márc. 20 tól, és addigra 7900gt és gtx ük is lesz. Egyéb részletek itt: http://www.levion.hu/arlista_normal.html
Hát nem lesz olcsó, de egy 6800gs ellenében már érdemes 5k-t rádobni, hogy 7600-at kapj. -
_Toka_
senior tag
''Nem irígylem akik mostanában vettek GT-t vagy pláne GTX-et.''
Az én GT-m épp aznap jött meg, mikor a 7900 megjelent, de nagyon azért nem vagyok szomorú, sőt.Vidéki lévén olyan spec. eset állt elő, amit nem hagyhattam ki. Az okt. végi X800GTO-mat 36e felárért cseréltem ki 7800GT-re úgy,h. a bolt 90e-ért adta a GT-t, viszont 54e-t adott a GTO-mért
, ami anno nekem 45,5e volt, igaz, h. azt anno futár hozta...
Persze, tudom, Bp-n jobban is járhattam volna, de a vidéki árakat figyelembe véve, asszem nem jártam rosszul! Pláne, h. teljesítményben tényleg hozza a különbözetet!
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
válasz
Sir Maxwell #178 üzenetére
Hát az vicces 7900GT 60k ért, az szinte ajándék.
-
Sir Maxwell
csendes tag
hát amerikábol megéri rendelni, vagy ha van kinnt ismerős hozatni, ugyanis kinnt 60ezer hufba kerül egy BFG 7900gt, ami azért mégsem egy inno
(innot mellesleg szeretem, idáig csak az volt, de most bfg lesz
-
Whaskes
senior tag
A 7600GT nek 1 nagy baja van szerintem... a 128 bites memók... Ha az 256 volna....
-
fanti
addikt
Hát én pont a héten terveztem megrendelni egy Inno3D7800GT-t. És milyen jó h nem tudták szállítani. Gyorsan módosítottam is egy Inno3D7900GT-re. kb 1 hónap a szállítás, addig meg kitart a derék x800GTO-m.
Csak mekkora szopás lett volna ha megveszem nem?
Nem irígylem akik mostanában vettek GT-t vagy pláne GTX-et.
Most h itt a 7900GT 7800GTX teljesítményen és 7800GT árban hát.......... -
westlake
félisten
plz ne offoljatok xbox temaval... koszi
-
Kraptor
őstag
Ok, még nem teljesen, de ha megnézitek az árakat, akkor látjátok, hogy PC játékok árai eléggé megemelkedte, míg a konzoloké stagnál. Manapság már a PC játékok többsége 12eröl indul és 15/16a vége, p Q4 még mindig 14e(sima) míg egy éve a játékok többsége 10e volt és max 12e a drágább EA játékok. Ha jól emlékszem a konzol játékok már 15e környékén volt jóval egy évvel ezelött is. Mondjuk az igaz, hogy még mindig van átlagban egy bő 2e forint előnye a pc verziónak, tehát még csak elvileg kerülnek ugyanannyiba
-
Scream007
őstag
válasz
(Kolombusz) #155 üzenetére
csak megvan az a 700as mag
De azé az 1.8 gigán ketyegő memó se semmi. -
(Kolombusz)
veterán
Kedves kis kari ez az evga 7900gtx superclocked
[link]
És csak 519 dollár, ami olcsóbb, mint egy xTx -
-
Tommmmka
senior tag
nah...éppezért fogom eladni a gépem a francba!
Nem fogok félévente-évente 150k-t fizetni csak VGA-ra mikor ennyiből veszek egy Xbox 360-at és nem is a fapados változatot! Amiből procit meg ramot meg vinyót meg miegymást vennék veszek egy baszottnagy HDTV-t+erősítőt+valami faxa 5.1-et azt 3-4 évig nem kell költenem rá minden elfut gyönyörű graffal......nethez meg olyan dolgokhoz amihez a konzol nem jó arra itt a laptop....
Amúgy jó karik, főleg a 7600gt -
Petya25
őstag
Nincs csupasz képem, de a PH-s képen csak a gpu van takarva a ventivel.
Ahhoz elég, hogy a memók helyzetét és a környező kondikat belőjem.
Azt észrevetted, hogy kb 1-1,5cm-rel rövidebb a kártya?
Minden elórébb csúszott, mintha kivágtak volna egy ekkra szeletet a hátlapi oldalon.
A felső él bevágásai, az sli csati segít észrevenni, vagy nézd a legbaloldalibb memó helyzetét a hátlaphoz képest. [link] -
Petya25
őstag
Kinyomtattam mind a két kártya nyákjának képét A4-es méretben.
Nekiülök, megpróbálom végigmérni a jellemző paramétereket vonalzóval.
Nekem a blokkba kellett egy félköríves marást csinálnom anno, hogy elférjen a memók melletti jobb legalsó kondi miatt. Belógott kb 2 mm-t.
Ha kell tovább faragom majd, csak menjen rá.
A memók jóval kisebbek, mint a téglalap alakú hűtőfelület. A 7900GT-n nincs is hűtés a memókon, ha kicsit lelóg, akkor se lesz nagy gáz. -
-
Eagl3
veterán
Elég konkrét hűtés van 7900GTX-en
Viszont 7900GT hűtése nem túl meggyőző sztem, vmi bordát rakhattak volna a ramokra. Ettől eltekintve egy hűtőcserével biztos jó vétel lesz.
Érdemes lesz lecserélni a 7800GT-t 7900GT-re?
nVidia hozta a formáját -
g4dg3t
senior tag
A szurok bekapcsolasaval legtobb esetben az XTX a jobb hacsak hangyafasznyival is...es ugyebar ilyen kartyaknal mar alap az AA + AF hasznalata.
G71 semmivel nem tud tobbet a G70-nel...nezzetek csak meg a clock-clock osszehasonlitast 7900GTX vs 7800 GTX512 vmod...total ugyanaz a teljesitmenye a ket kartyanak. Azert ennel en is tobbet vartam volna...
Az arak viszont tetszenek
[Szerkesztve] -
Petya25
őstag
Van valakinek infója arról, hogy a hűtés felfogatási pontok változtak-e az előző szériához képest?
-
Suni
tag
Szep ez az uj 7900GTX. Annyira viszont nem utos, hogy elgondolkodja a 7800GTX lecserelesen. Persze ha valaki most akar venni egy nagyon jo kartyat akkor mindenkepen erdemes varni egy ket hetett a 7900-re.
-
nap
addikt
válasz
Scream007 #104 üzenetére
''most van egy olyna szint amikor azt mondom ennél szebbnek nem kell lennie egy gémnek.''
Azert van meg mit fejleszteni, pl fak, bokrok, mezok, hegyek, viz, na es perszek az emberek, hogy csak a legszembetunobbeket emlitsem.
Szoval van meg tartalek potencial a vga bizniszben.
Vegre megerkezett a 7600-as!
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
Csiborbogár #106 üzenetére
Gondolom tesztelgettek, és rájöttek, hogy kevesebb is elég
-
Csiborbogár
őstag
A 7600GT-n és a 7900GT-n is 1.4-es memók vannak?
Érdekes, hogy a G71 kevesebb tranzisztorral dolgozik mint a G70. -
Scream007
őstag
nem akarlak megbántai szerintem tudod mit szeretnék most mondani
tuningban nulla, via chipset kaka, és felhívom figyelmedet a vga support listre ami ott nem szerepel, nem vállalják hogy mükődni fog benne.
a dx10re kár gyúrni mert a mai gémek fele alkalmaz csak ps3at ami ergo nem si teljesen dx10es dolog, mert dx9cel is megy és így is gyönyörű a kép, az baj most van egy olyna szint amikor azt mondom ennél szebbnek nem kell lennie egy gémnek.
Szal ha nekem 5 év múlva is csak ennyire szép lesz akkor nem fogok hőzöngeni, a tv képet már rég elhagyta a pc képe, sőt a fotókét is, innentől már hova tovább???
Amíg dx10es elterjed 2007 lesz már bőven. Máma úgyis csak amx 1 évre lehet venni vga-t adott szinten, ez igaz erre is.
De azé gondolom dx10hze már ne fog ártani 512es vga dual core+vista, és ez már nem csaka vga-n fog múlni, ahhoz hogy ez ki is aknázódjon megfelelő proc kell., ergo ami ezt ki fogja szolgálni propci valszeg egekben lesz.
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
igen szokás szerint xfx eteti a lúzereket.
Nem tom milyen cégfilózófia ez(mint anno a húzott agp 6800 GS esetében)
Vaz 189é Leadtek???199é húzott EVGA???
Nem, nem venném valszeg, Ezért van minden amcsinak jó gépe mert szaré húgyé odadják
, és ha még beleveszem hogy ott eza pénzt még kevesebbet ér.
-
Loco
csendes tag
válasz
Winner_hun #99 üzenetére
Ja, közbe módosítottam
Szal páros számúnak csak jónak kell lennie
2-4-6->8
-
SzlobiG
félisten
Én többet vártam ettől a 7900GTX-től épp alig jobb mint a 7800GTX.
-
Loco
csendes tag
válasz
Winner_hun #97 üzenetére
Nagyon bízom benne, hogy nem. Eddig az előjelek szerintem jók, lásd 6-os, és 7-es széria. A páros számúak egész jók szoktak lenni
: 2-4-6-8?
[Szerkesztve] -
Loco
csendes tag
Nem tudom ki hogy van vele, de én kihagyom ezt az uccsó dx9-es G70,G71,G72-es szériát és inkább a rövidesen nyáron megjelenő dx10-es karikra gyúrok. Szerintem nem nagyon sok értelme van már dx9-es kariba fektetni.
[Szerkesztve] -
Zennorious
csendes tag
Az Oblivion nem Unreal Engine 3-as játék, hanem a Gamebyro egy módosított változata a grafikus motor.
-
CocooN-z
őstag
válasz
Winner_hun #88 üzenetére
Kell hozzá szoft, amit asszem nem lehet csak úgy beszerezni, régen próbálkoztam már, de asszem fizetős volt akkor, De lehet hogy homlok egyenest ellentmondok az igazságnak
-
Winner_hun
félisten
Ez a PureVideo-s H.264-dekódolás ez mi is pontosan
Mert a purevideo az vmi látványjavító kütyü a kártyába építve
meg hogy kell használni?
-
.:T.H:.
aktív tag
válasz
Scream007 #27 üzenetére
Nem biztos hogy cserélni kell mindent:
Én is vszínű jövőhéten váltom le a 865pe-s deszkát erre:
http://www.asrock.com/product/P4Dual-880Pro.htm
Így megmarad a 3Ghz-es northwood-om, használhatom még a 6800Gt-ém is és amikor megjelenik a 7600Gt elfogadható áron(esetleg a 7800Gt is olcsóbb lesz) akkor váltok pci-e -re anélkül hogy mindent ki kéne cserélnem.. -
Robaj
addikt
Ez egy középkategóriás kártya, ne várd már, hogy 256 bites legyen, ha az egyel fentebbi kategóriában már 256 van. Majd ha 512 bites lesz a csúcskategóriában, akkor esetleg 256 bites lesz a közép. Addig felesleges sírni.
UI: És a 6600GT-nél sem volt gond a 128 bit miatt, valszeg ennél sem lesz, mivel olcsó lesz. Ha lesz több zséd, vegyél 256 bitest. -
CocooN-z
őstag
Éppen ezek miatt fogok csak nyáron új konfigot venni, méghozzá valami Conroe + DX10 ready vga csodákat. Eleinte meg akartam várni a ddr3 rendszer memóriákba való adaptálását, de az sajna eltolódott 2007 q2-q3 ba, így az felejtős. De majd valami ddr2 is megteszi majd
ui.: csak győzzem majd manival -
7600: 128 bit
áááá, pufff, suicid hajlamok győztek a józan Ész felett... -
Komplikato
veterán
válasz
Metamorfózis #29 üzenetére
Kb. akkora mint 6600 nyák, mivel lábkompatibilis, sőt nyákkompatibilis ;)
-
K G S
tag
Kíváncsi vagyok, ezt mikor fogják hazánkban árulni és mennyiért.
Utálom az gépet, most állok fejlesztés előtt erreföl kidobják ezt -
Szlovi
senior tag
válasz
Komplikato #74 üzenetére
Atiról van szó,nem Asusról.Amúgy tényleg,de azt valamelyest tudom/tudtam követni
.
-
faster
nagyúr
válasz
Komplikato #65 üzenetére
Kicsit le vagyok maradva VGA kérdésben.
A 7600GT és az X1800 GTO mennyire friss? Bolti árakat a neten már lehet találni, vagy ezek még csak ezután fognak a boltokba kerülni? A $199-es ár az MSRP? -
Komplikato
veterán
válasz
Foglalt név #58 üzenetére
Ha jól számolom árban kb. duplája, teljesítményben nem, feature új nincs, tehát itt lenne az SLI ideje?
199USD az miért duplája?????
Azért a használható sebességű HDR semmi?
Vagy nem gyanus, hogylenyomta tesztben a 6800 szériát is? -
-
rocket
nagyúr
Nem unreal3 enginere epul? ha nem akkor lemaradtam valahol a jatekkal kapcsolatban, mert anno unreal3 enginerol volt szo
[Szerkesztve] -
Panky
tag
Hát a GS-ben van minimum 55Mhz de a legtöbb megy + 100Mhz-et. Igazad lehet hogy a 7600GT-kben már agyon válogatott túlhajtott csipek vannak.
Viszont nemtudom de jobban kéne érezni a -128bitet szvsz.
Na majd valami soxereplős PHs teszt megmutatja...(najó nemírok le többet mindent több helyre)
-
pisti
őstag
válasz
Komplikato #54 üzenetére
Kérdés, hogy az X1800GTOk-ban mekkora tuningpotenciál lakozik, mert így alapon elég gyengécske, de a sima X800GTO is jobban megy 550mhz-es GPUval mint 400mhz-essel.
[Szerkesztve] -
Thomas1
addikt
Remélem a 7600GT lenyomja a 6800GS árát, és húsvét előtt beújíthatok egy PCI-E lapot, és egy GS-t.
-
Komplikato
veterán
Volt már X1800GTO VS GF7600GT teszt érdekel valakit? Volt már?
[link] -
pisti
őstag
Az alapon járatott 6800GS-t amik mellesleg elég jó tuningpoteciállal rendelkeznek. Míg nagyon úgy néz ki, hogy a 7600GTk meg nem. Szóval ha mind2 a lehetséges maximumig van húzva (mondjuk 2 átlagosan húzható darab), akkor kb egy szintre kerül a teljesítményük. Szvsz 6800GSről 7600GTre nagyon felesleges váltani.
Viszont a 6600GT --> 7600GT már egy olyan váltás amit nagyon meg lehet érezni a gép teljesítményén. -
gio
csendes tag
ahogy nézegetem, 7800gtx ha drágább lesz mint a 7900gt akkor nem sok értelme lesz azt megvenni.
7900GT gyorsabb mint a 7800gtx (256) -
Scream007
őstag
Nem baj jó kari ez a 7600 GT ha azt vesszük x1600xt ellenfele lenne......hát.......elég súlyosan porrá veri.
Ughogy itt az ideje az x1700nak.
Ahogy néztem még ahl netán sikerült is 560ról 600ra tenni a gpu-t ami alapjába véve elég kevéske(650et várnék minimum) így értelme nincs a gpu-t nagyon melegíteni pluszba, a ram meg tán szűrőknél jól jön, de szerintem 128bit ugysem tud 1.5ghzet kamatoztatni
-
rocket
nagyúr
válasz
Metamorfózis #39 üzenetére
Hamarosan kiderul, 2 heten belul megjelenik az elso unreal3 engines jatek, az elder scrolls 4 oblivon
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
Félek attól, hogy már így is eléggé a határon járatják az órajeleket Nvidiaék. Lehet, hogy nem lesz valami nagy tuningpotenciál az új karikban.
Ez természetesen csak feltevés a részemről, és remélem nem is lesz igazam, de hát amíg biztosat nem tudunk ( tapasztalat ), addig bármi elképzelhető! -
Panky
tag
Hát ha jól látom a 7600GT olyan átlag 15%kal jobb a 6800GS-nél és 50%-kal elődjénél.
Szívesen látnék olyat ahol húzva vannak. -
Ősember
őstag
egész jol teljesitenek ezek a kártyák, nagyjábol egyenlöek az eröviszonyok.
-
retsam
csendes tag
Valakinek van esetleg pontos infoja, hogy mennyi egy ilyen szépség?
Érdekelne egy inno3d, meg egy asus ár... hogy két végletet nézzünk
És hogy miben más a kettő, meg ilyenek.
Előre is kösz a segíséget -
gézu
őstag
Újabb teszt[link]
-
Hát, ez éppen arra lesz elég, hogy az Nvidia az első helyre ugorjon. Túl sok extrát nem várok ettől a párostól...
-
Firestormhun
senior tag
Nem rossz kártya, bár semmi extra.
-
DoubleD
aktív tag
Kb. meghalt a király, éljen a király.
-
Integra
titán
ez a csodakari már directx10-es??
nemrég vettem végre egy x800-at, hát csak pislogok a grafikán milyen minőségű, de ha ez a már elavuló félben levő kártya ezt tudja, mit tudhat egy ilyen 7900gtx?????? OMFG.... -
Metamorfózis
tag
Valahonnan ki lehet deríteni szerintetek hogy mekkora a 7600-as(méretei)?
-
Scream007
őstag
melyik része pontosan???
Ha 50k-ról indul az nagyon baráti lenne szerintem 60 lesz, elején a 6600 gt is annyi volt(55-58).
A teljesítménye nagyon meggyőző mondjuk tuningtba nem tud sokat a mag, de a ram elég rendesen megy 1.4 nanoshoz képest majdnem 1.6ghz-en
1.5x teljesítmény garantált, ergo megéri cserélni erre 6600 gtről, agp-s kizárt szerintem, de bárcsak ne így lenne, ha lenne is le lenne clockolva nagyon ugyanis ezen az órajelen elverné a 7800 GS-t egy es tesztekben -
rup1u5
nagyúr
pont ma váltottam 7800GT-re.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Hát ez a 7900 gtx meggyőző... az ára már nem lesz az...
-
Ptech
addikt
elírás: ''Mától a három most bejelentett modell leggyorsabbika, az 512 MB GDDR3 memóriával GeForce 7900 GTX lesz a vállalat új csúcsmodellje...''
vmi hiányzik, így jobb lenne:''Mától a három most bejelentett modell leggyorsabbika, az 512 MB GDDR3 memóriával szerelt GeForce 7900 GTX lesz a vállalat új csúcsmodellje...''
[Szerkesztve] -
corran9
tag
7600 GT teszt: [link]
-
Scream007
őstag
szép a GT-k hűtése.
Tesztet akarok látni.
Mennyivel több ez a 7600 GT mint egy 6600 GT. -
Exakt
aktív tag
Háát, akinek 7900GT-re fáj a foga szerintem alapba vehet rá rambordákat esetleg egy uj hütöt..
amugy elfelejthetnék már a 128 bitet..
[Szerkesztve] -
Bernardo20
őstag
ez kémény csata lesz megint! Lassan a ramok sebessége utoléri a processzoromét!!
-
Szlovi
senior tag
Halleluja!!!
-
Robaj
addikt
Miért csak a dekódolást?
Milyen jó is lenne, ha a DVD kódolásba besegítene a GPU is... -
end73
aktív tag
válasz
gericooper #3 üzenetére
én is arra várok csak igazán (ct-479 miatt) vissza mentem agp-be
-
-
KrAt
veterán
Na, ennyi volt az X1900XTX uralmának?
-
sTERNI
senior tag
660 (effektíve 1200)
Én a teljesítmény mellett kíváncsi lennék a fogyasztásra is.. -
end73
aktív tag
sztem sokan vártak már a 7600gt-re, epekedve várom az első teszteredményket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest