Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Rám szerintem kb igaz lehet az a 77%...és az átfutom, majd részletesebben elolvasom egyes részeit kategóriába tartozom.
-
moma
őstag
Mondjuk, ha tudom, hogy figyeleik, hogy olvasok, akkor azért lehet igyekeznék jó kisfiúnak tűnni és amibe belekezdek azt végig is olvasnám.
Egyébként szerintem site-ja is válogatja, hogy a kattintott cikkek közül mennyit hagyok ott. Ebben nálam az Index az abszolút rekorder. Komolyan mondom, sacc tízből ha egyet elolvasok végig(de lehet ezzel is túlzok)mert egyszerűen kiderül, hogy a cím mögött nem az van amit vártam...
-
REDeath
őstag
én mindig csak azt olvasom el amit érdekesnek találok. Neten is, aminek a rövidke előzetese számomra nem érdekes, arra rá se kattintok. de mikor köclsönkérem haveromtól a pc gurut vagy a chip magazint, akkor is átlapozom, megnézegetem, és aztán elolvasom azt ami érdekel.
és minél több cikket olvasnak el, annál jobb az újság szerintem. (Chipben pl. elég kevés van amin átlapozok)
ui: ja és ami a legfontosabb, hogy neten a hírekhez azonnal, (0-day) hozzájutunk, míg újságokban sokszor 2-3 héttel később olvasnánk csak el...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged