- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Nagyobb kijelzőt kapott az olcsóbb Motorola Razr 50 is
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
öööö, vmi félreértés van itt
egy rossz szót nem szóltam az asusra, nagyon is jó véleménnyel vagyok róluk, sokáig egy asus subnoti volt számomra a non plus ultra. egy megjegyzésem volt az asusal kapcsolatban az is csak a dizájn/burkolat időtállóságát és esztétikai tartósságát érintette. Ez sem volt különösebben pejoratív csupán arra utaltam hogy bár az ibm notik nem követik a legújabb divatot, épp ezért pár év mulva sem tünnek annyira idejétmultnak, karcosságot tekintve a matt fekete burkolat sokkal időtálóbb mint a ma divatos ezüst és egyébb színü festett műanyagok, nekem is volt ezüst színű szép gyöngyházfényű notim
És mégeccer mondom, semmi bajom sem az asussal sem más notikkal, mindegyik megtalálja a saját vevőkörét, az ibm mellett sem szoktam kampányolni, a milyen notit vegyek topicokban, itt is csak a tapasztalataimat bátorkodtam megosztani
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Tesla topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest