Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
kínai ipart azért nem kell lebecsülni, szép lassan mindent ott fognak gyártani, ami 3 alkatrésznél többet tartalmaz.
más kérdés, hogy ilyen névvel esélytelen a piacon, ki venne olyan telefont, aminek a nevét sem tudja kimondani?
. Ugye az nyilvánvaló, hogy az emberek többsége nem azért vesz új telefont, mert valóban szüksége van rá, hanem divatból (pont úgy, ahogy cipőt meg ruhát vesznek az emberek). A márkanév és a dizájn sokkal jobban ''eladja'' a telefont, mint a technika, gondolom ezért is fogják vodafone brand alatt forgalmazni.
egyébként meg ez is tipikus távol-keleti dizájn, jellegtelen, nincs egyetlen érdekes, megragadó része sem. -
Coyote2000
őstag
Annyi tapasztalatom van a markaval, hogy volt 3 Huawei ADSL modemem.
Az masodikat azert kaptam, mert az elso elromlott. A harmadikat azert kaptam, mert a masodik alapban rossz volt. A harmadik most elado, mivel mikronetre valtottam
De nem igerek semmit, garanciat nem vallalok, de azt kijelentem, hogy egyelore mukodik.
Telefonban ez szamomra maga a remalom. Sebaj vodafosnak eddig is jo volt a Sagem is, meg a live menus szarsagok.
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
Elég agresszívan nyomul a Huawei a hálózati üzletágban, beleértve a telekommunikációs infrastruktúrát is. Nagyon olcsó árak, közepes termékek, az utóbbi időben elárasztotta a piacot - természetesen nem ADSL-modemekre, routerekre és egyéb konzumcuccokra kell csak gondolni, mint pl. ez a telefon is. Annyi probléma van velük, hogy gyenge (még) a szoftverminőségük és igencsak gyatra a terméktámogatás is. Mivel nincsenek igazán globálisan kihelyezett fejlesztő-támogató központjai, a nagyobb vásárlók nem szeretik. Ha sikerül annyira felszívniuk magukat, hogy a következő években ezeket a hiányosságokat bepótólják, igencsak komoly szereplőre tekinthet majd a piac. Csak egy a buktató: ha egyszer kijönnek Kínából, nem tudják többé ilyen olcsón adni a termékeiket.
-
micro
addikt
Mindig meg akartam kérdezni, hogy hogy ejtik ki a márkanevet?
-
Jégkokó
veterán
Engem ez a telefon kinézete egy motorolára emlékeztet, de semmi ujdonságot nem fog nyújtani az tuti
-
Retekegér
MODERÁTOR
Kimondani is fura: ''Van egy Huawei telóm''
-
Zotya84
őstag
Hmmm... Nem rossz... Nem rossz... DE ha olyan jók lesznek, mint a Huawei ADSL-modemek (10ből min. 6-7 egy hónapon belül elromlik), akkor sok jót nem jósolok a vodának ezekkel kapcsolatban.

Nokia RulZ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annak idején a Japán nevekkel is megszenvedtünk,majd megszokjuk ezeket is
. Ugye az nyilvánvaló, hogy az emberek többsége nem azért vesz új telefont, mert valóban szüksége van rá, hanem divatból (pont úgy, ahogy cipőt meg ruhát vesznek az emberek). A márkanév és a dizájn sokkal jobban ''eladja'' a telefont, mint a technika, gondolom ezért is fogják vodafone brand alatt forgalmazni.

De nem igerek semmit, garanciat nem vallalok, de azt kijelentem, hogy egyelore mukodik.