- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Az AccuCore abban a formában, ahogy marketingelik, nem is létezik, pontosabban a hordozóréteg és a lemez anyagának, szendvicses szerkezetének optimalizálása az írás során keletkezett felesleges hőmennyiség elvezetésére a jobb (egyenletesebb) írásminőség érdekében nem csak egy gyártó sajátossága (csak épp a Sony ilyen hangzatos nevet szeret neki adni) és nem is közvetlenül az élettartamot nővelő technológia. A válaszom tehát igen, az AccuCore lemezek sem mutatnak előrébb technikai szempontból a többi nagy sebeséggel írható lemeztípusnál, szerintem a DVD-kkel több gond lesz, mint a jó minőségű CD-R lemezekkel.
-
PPeter
addikt
A műsoros CD- és DVD-lemezekkel nincs baj élettartam szempontjából, az írható CD-k második generációja (97-98 tájékán rukkoltak elő az új hordozórétegekkel) is nagyon szép eredményekkel kecsegtet, ami aggasztó, az a DVD, ugyanis a nagy sebességi őrület (1=>18x) közben mindenre találtak megoldást, csak a hordozórétegek időtállóságával nem foglalkoztak.Szerintem több bajunk lesz a ma megírt DVD-lemezekkel, mint a 8 éve írt CD-R korongokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 512 Gb-os NVME-k
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest