- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evR
aktív tag
nekem fényévekkel jobban tetszik a GX-25..
-
-
evR
aktív tag
Nem tetszik a teló! Ez a design szerintem idejét múlt.. 3-4 éve zsíír lett volna, de most már túlságosan...puritán!
Egyébként szerintem is tényleg a Sharp-oknak van a ''legjobb'', legidőtállóbb flip-je..
GX-25 királyság!
evRéé -
mynames
senior tag
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
A forma tényleg szubjektív, de azért a formáknál is megvan a fejlődés vonala, iránya. Na én ezt hiányolom.
-
-
ragazzo
őstag
Szerintem nem csúnya a telefon, de ti szinte csak fikáztok minden telefont.Persze ízlések és pofonok...
-
mynames
senior tag
Nem tetszik...Ez egy formai visszafejlődé még a GX10-hez képest is...
-
^Bundi^
őstag
mi értelme kiadni 1 telot ami az előző újított változata mégis butább?
akkor miért nem adják ki pl Gx-29 nek ezzel is éreztetve a dolgokat és oda rakni az árat is..
ez így átverés sztem az egyszerü felhasználónak aki csak a számokat nézi...stb
amúgy nekem külsőleg tetszik, de lehetnének modernebb paraméterei..:S -
Nekem volt Motorolám is, jelenleg Sharpom van, mindkettő hosszabb ideig tanyázott/tanyázik nálam, a Motonál sokkal minőségibb az egész telefon, a flip nem laztul a Sharpon, még mindig u.olyan határozottan ''kikattan'', mint mikor megvettem...
Tudom, egy év nem nagy idő, de a Moto fél/háromnegyed év után már érezhetően lazább volt.... -
Jégkokó
veterán
Hát nem tudom, szerintem még mindig gagyi hatást kelt bennem, és ezt az érzést eddig egy sharp se tudta eltüntetni.Meg a külső kijelzője is elég silány, meg nem értem, hogy minek erölteti minden gyártó most az mp3 lejátszót, meg a külön gombokat, szerintem sokkal praktikusabb a telefon saját gombjaival állítgatni, nem opedig még 500 gombbal csak az elörretekerést meg a lejátszást állítgatni
-
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Gx 25-öt ere cserélni már érdemes
-
Tetszik...
Engem nem érdekel a külső kijelző ''monósága'', ha jó készenléttel és olcsó árral párosítják, biztos erre cserélem a GX25-ömet.
Az infra egy kicsit hiányzik viszont. A géppel BT-n keresztül csatlakozom, de mégis, tetszik a GX25-ben, h. ez is benne van.
AS:
Erről van szó!!!
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Nem szép
-
Doviziozo
aktív tag
Ha Japánban gyártják, nem pedig Kínában, azokat a darabokat melyek kishazánkban kerülnek forgalmazásra, akkor jöhet. (Mondjuk jobban megerőltethették volna magukat ,külső szempontjából.
)
-
joshua7
veterán
Tényleg nem a 'mindent visz' kategória.
Az infra miatt mondjuk nem szólnék már. Ott a BT, minek ide infra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest