- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
evR
aktív tag
nekem fényévekkel jobban tetszik a GX-25..
-
-
evR
aktív tag
Nem tetszik a teló! Ez a design szerintem idejét múlt.. 3-4 éve zsíír lett volna, de most már túlságosan...puritán!
Egyébként szerintem is tényleg a Sharp-oknak van a ''legjobb'', legidőtállóbb flip-je..
GX-25 királyság!
evRéé -
mynames
senior tag
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
A forma tényleg szubjektív, de azért a formáknál is megvan a fejlődés vonala, iránya. Na én ezt hiányolom.
-
-
ragazzo
őstag
Szerintem nem csúnya a telefon, de ti szinte csak fikáztok minden telefont.Persze ízlések és pofonok...
-
mynames
senior tag
Nem tetszik...Ez egy formai visszafejlődé még a GX10-hez képest is...
-
^Bundi^
őstag
mi értelme kiadni 1 telot ami az előző újított változata mégis butább?
akkor miért nem adják ki pl Gx-29 nek ezzel is éreztetve a dolgokat és oda rakni az árat is..
ez így átverés sztem az egyszerü felhasználónak aki csak a számokat nézi...stb
amúgy nekem külsőleg tetszik, de lehetnének modernebb paraméterei..:S -
Nekem volt Motorolám is, jelenleg Sharpom van, mindkettő hosszabb ideig tanyázott/tanyázik nálam, a Motonál sokkal minőségibb az egész telefon, a flip nem laztul a Sharpon, még mindig u.olyan határozottan ''kikattan'', mint mikor megvettem...
Tudom, egy év nem nagy idő, de a Moto fél/háromnegyed év után már érezhetően lazább volt.... -
Jégkokó
veterán
Hát nem tudom, szerintem még mindig gagyi hatást kelt bennem, és ezt az érzést eddig egy sharp se tudta eltüntetni.Meg a külső kijelzője is elég silány, meg nem értem, hogy minek erölteti minden gyártó most az mp3 lejátszót, meg a külön gombokat, szerintem sokkal praktikusabb a telefon saját gombjaival állítgatni, nem opedig még 500 gombbal csak az elörretekerést meg a lejátszást állítgatni
-
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Gx 25-öt ere cserélni már érdemes
-
Tetszik...
Engem nem érdekel a külső kijelző ''monósága'', ha jó készenléttel és olcsó árral párosítják, biztos erre cserélem a GX25-ömet.
Az infra egy kicsit hiányzik viszont. A géppel BT-n keresztül csatlakozom, de mégis, tetszik a GX25-ben, h. ez is benne van.
AS:
Erről van szó!!!
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Nem szép
-
Doviziozo
aktív tag
Ha Japánban gyártják, nem pedig Kínában, azokat a darabokat melyek kishazánkban kerülnek forgalmazásra, akkor jöhet. (Mondjuk jobban megerőltethették volna magukat ,külső szempontjából.
)
-
joshua7
veterán
Tényleg nem a 'mindent visz' kategória.
Az infra miatt mondjuk nem szólnék már. Ott a BT, minek ide infra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged