Aktív témák
-
zsiga667
addikt
válasz
kamikaze boci #18 üzenetére
Felettébb gyanús... :D
-
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci #17 üzenetére
Mondj valamit, kedves MLaca, mit gondolsz erről?:)
-
kamikaze boci
őstag
hogy is van ez a ''fejjel lefelé'' dolog?
Egy korábbi, BTX-ről szóló Prohardveres cikk képmelléklete:
Ez pedig a mostani hír forrásoldalán van: -
dark bit
tag
Figy, ezek nem nagy problémák.
Ha jól látom az egész fejjel lefele lett rendezve, szóval csak 180 fokot kell forgatni a gépen, és nemcsak a táp kerül felülre megin, de még az USB is ahogy parancsoltátok. :D
Szvsz ez az ár elég erős, csupa gagyit sóznak a tömegre ''PC ház'' néven és ha egy gyártó alkot valamit ami kicsit is minőségi akkor annak az ára már rögtön csillagászati.... Ez eléggé gusztusatan.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
egyébként meg nem éri meg az árát:(
-
erdoke
titán
A földön állónak tervezett házakon imádom a legalulra elhelyezett USB/FW/jack csatikat. Lefekszik a delikvens a 100e+ Ft-os háza elé, és csatlakoztat.
Grat Lian-Li!:O -
McJames
senior tag
Jó kis házak ezek, annak aki meg tudja fizetni. Aki meg nem, az moddol... :)
Hozzátenném, hogy nem értem ezt a ház-tervezést: szerelnek alá kereket, azaz sejtik, hogy mérete miatt (is) többnyire a földre fogja helyezni a tulaj, aztán szerelnek rá előlapi csatlakozókat, a gép _aljára_... :( -
rog
addikt
válasz
strike-force #8 üzenetére
melyik?
-
anulu
félisten
baromi drága, és szerintem vmi eszméletlen ronda :Y:O soha nem szerettem a Lian-Li-t, mert halvány lövésem sincs, hogy mi kerül a házaikon ennyibe! néha a CoolerMasteren is elgondolkozom, de ott néha rá tudom valamire fogni. a Chieftecnél és a Thermaltake-nél tudom, és azok a házak még tetszenek is!
-
-
Sniper_BOY
aktív tag
Ez kicsit durva kb 75 ill 100e forintot kiadni 1 házért gondolom táp nélkül ezt sem az átlag magyaroknak találták ki inkább szervernek lenne jó idehaza bár biztos lesz olyan fanatikus aki kicsengeti érte a cash-t :)
-
ody42
senior tag
na ez az amire én lusta voltam :)
-
-
ody42
senior tag
igen, sajna pont a belsejét nem látni a képen :(
-
L3zl13
nagyúr
Mennyi?? :Y
Sajnos a kép alapján nem igazán látom át a belső felépítését. Mi az a két ''szellőző zóna''?
Jó az, hogy alul van a táp?
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest