Aktív témák
-
Surranó
aktív tag
Hát én itt a prohardveren hallottam először olyat, h ''nem-ECC-s regiszteres memória'', és el is hittem, hogy van ilyen (addig aszittem, a 2 ugyanaz), és ez az A64FX-51 kapcsán volt.
Most letöltöttem a tech doksit, és abban (jól eldugva) valóban csak ECC-t ír. (mivel mást nem ír, implicite feltételezem, h akkor az ECC bizony követelmény) -
-
igi
aktív tag
Már bocs, de én szkeptikus vagyok azzal a 28%-kal kapcsolatban.
Ha 20%-kal növeljük a memóriaátviteli sebességet, és semmi mást nem módosítunk, hogyan növekedhet a teljesítmény 28%-kal :D)
üdv:igi -
beeboy
addikt
én mint intel-fan most zokogok... ;]
-
Surranó
aktív tag
Decemberben jön a 148, uannyiért, mint most az FX51? (ugye ezek azok, amik ugyanazok?) Hümm... :(
-
fanatic
aktív tag
Ha nem marketing a 28%, akkor sirály!
-
anulu
félisten
Hírértéke van :)
Maga a 148-as Opteron is tetszik. Ez a Sciencemark eredmény, ha igaz, és nem reklámfogás, akkor nagyon üt! :D -
erdoke
titán
A hír is jó, a tartalom is jó, a forma is jó.
Jól kezdődik.:C
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged