- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Yettel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KriszBoy
senior tag
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Pont ez volt az amiért a Sugár is hözöngött... Pontosan tudta, hogy ha egyesülnek akkor a T-Mobile lesz az a részleg aki ''felfele húzza'' majd el a T-Com-ot...
-
-
KriszBoy
senior tag
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
Pontosan melyik lábán áll most? Maximum az internetszolgáltatás amiből még bevétele lehet...
Már a cégek vonalas telefonja is mobilhálózatból indit hívást...! Pl nálunk már két éve ha vonalasról telefonálok, 30as számot ír ki a másik félnél... -
-
KriszBoy
senior tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Biztos forrásból tudom, hogy a T-Com mostanában gyengélkelkedik..! Vagyis nem mostanában, hanem mióta a mobilpiac növekszik, a vonalas iránti igény egyre csak csökken és egyre több előfiztető mondja vissza a vonalát!
-
-
ragazzo
őstag
Gondolom az összeolvadás után sem lesz kevesebb a telefonszámla....
-
_seth_
veterán
Egyre megy... eddig is egy tulaja volt mindkettőnek ez csak formalitás
Egyébként elsőnek a matávot (t-com) vették meg a németek és csak pár évvel utána lett német tulajdonú a westel (ma már t-mobile).
-
KriszBoy
senior tag
Hát én is megértem Sugár urat... Hiszen a T-Mobile nyereséges, a ''Matáv'' meg a csőd szélén! Most majd a T-Mobile tartja el azt!
Lassan szerintem megszünik a vonalas telefon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest