- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
Aram
tag
>> rosszhoz meg megtobb ismet beigazolodott a mondas
Én úgy tudom, hogy a lassúhoz kell mégtöbb... :P
Annyi azonban biztos, hogy tényleg sok ember van, aki nem szeretne ATI-t venni, vagyis nVIDIA-t akar venni. És azt kell, hogy mondjam, hogy részben igazat adok nekik...
Ettől függetlenül lassan olyan lesz a grafikus kártyák piaca, mint a CPU piac. Fölöslegesen nagy teljesítmény, irdatlan áron, emellett megfelelő teljesítmény olcsón. Nem hiszem, hogy szükség van az ilyen ütemű fejlesztésekre. Szerintem lassan lesz majd valami recesszió itt is. Ezt az ütemű versenyt nem nagyon fogják bírni a gyártók és valószínűleg ez van az nVIDIA-nál is.
Majd eldől...
Aram
Aktív témák
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest