- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
atifarkas #30 üzenetére
nforce2-őn SATA-ra raktad a cuccot? (PATA-ra nincs sok értelme) Ha igen a SATA chip tehet róla, ami ismert hiba, a SiliconImage és az alaplapgyártó sara...
nforce4-nél nincs ilyen gond a SATA vezérlővel, de a desktop vinyókat és vezérlőket nem RAID-re optimalizálják és tervezik, sokaknak volt már vele alaplapfüggetlen gondjuk.
Ja es miert recsegnek a creative kartyak nforce alaplapban es masban nem?? Erre nem gondolt meg valaki, hogy akkor lehet nem a creative kartyak a szarok, hanem az alaplap?
Régebben meg VIA-s lapban recsegtek, meg ott volt velük szívás ezerrel, egyébként amióta távol tartom magamtól a creative hangkarikat (soundstorm RulZ) azóta soha semmi gondom nem volt a hanggal, meg a hányadék driverekkel, szóval sztem creative is erősen sáros...
Engem ez a driver 2 óra alatt felhúzott, szóval gyorsan visszakerült az előző, és egy darabig maradni is fog. Egyébként az nvidia drivereivel eddig nem sok bajom volt, szóval sztem megbocsájtható az a kis malőr, és külön jó pont, hogy az új drivereknél vissza lehet kapcsolni a régi kezelőfelületet, és nem kell szenvedni, az új bolondbiztos verzióval
[Szerkesztve] -
plömplöm
őstag
-
nemtommi
senior tag
válasz
atifarkas #30 üzenetére
Nekem utoljára nforce2-vel volt parám a RAID-del, 120GB-ot tükröztem. 40GB adatom bánta, amikor cseréltem a lapot.
Azóta nf3 és nf430-al sem volt gondom, pedig ATA-t és SATA-t is tükröztem mindkettővel (jelenleg 370 GB-t bíztam rájuk), igaz, az ATA-kat most már egy Adaptec karira kötöttem. Emellett 2x30GB volt egy évig RAID0-ban is....
Egyetlen bajom az nforce-okkal a lassú bootolás (mire elér windows csíkokig, kb. fél perc, onnan 5mp)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Napelem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby rádiós topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest