Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Tchoepi
tag
Ebben engem az döbbentett meg, hogy a 2,53GHz-es P4 jellemző teljesítményfelvétele 61W (fölött van). Tehát AZ ÖSSZES TÖBBI CUCC 29 Watton osztozkodik, ami azért - lássuk be - igen karcsúnak tűnik még egy alacsony rpm-ű laptop vinyót és optikai meghajtót feltételezve is. Az alaplap is fogyaszt, az esetlegesen ráaggatott USB-s eszközökről nem is szólva... ;]
-
Yutani
nagyúr
Van ezen egyáltalán TV-OUT? Mert anélkül SZVSZ értelmetlen... Legalább is nem alkalmas arra, amire mostanában a mini-PC-ket a felhasználók szánják, azaz MM centernek, TV mellé.
-
kalcika
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ehh... az elírást fikázta jóindulatúan :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem is nagyon cool kis gép. Tetszik. :)
-
Genialis
aktív tag
Én leginkább egy ''Realtel ALC 650, ACCC'97'' csipre lennék kíváncsi.
-
sebela
aktív tag
Ezt csak poénként írom le!Nehogy elkezdjetek anyázni:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD
-
Jaq
tag
Szep (nagyon is!) es jo, es nekem is kene. Es hat manapsag, amikor a PC is egyre inkabb divatcikke valik, meg a letjogosultsaga is megvan :)
-
cett
csendes tag
Nekem valahogy a
''Kicsi a bors, de hol a fenébe lehet?''
közmondás jutott róla eszembe... Szvsz én is inkább a notebook-ra szavaznék... -
erdoke
titán
Na de akkor már miért nem laptop? Abból is van passzív hűtésű, ha jól emlékszem pl. az Asus gyárt ilyet.
Ez kb. olyan kategória, mint a ''világ legkisebb teherautója''. Szép-szép, de miért? Nálunk a nagykutyák asztalán egy-egy replikátor csücsül, aztán csak beakasztják a laptopjukat, ha íróasztalnál akarnak ücsörögni. -
Tchoepi
tag
Csak az én állam fogott padlót, hogy ez a cucc 90 wattal elmegy (2.X P4 procival) ezzel a kiépítéssel (HDD, opt. megh.,...)?
-
erdoke
titán
Jó hogy odaírjátok a képek alá a forrást, magán a képen kb. 2x akkora betűkkel szerepel.;]
-
LionTm
aktív tag
Ez nagyon jól néz ki !!! Már csak a tft + ezt össze kell hozni és láááámmmmm tiszta milliomos irodai termék...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest