- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
Nekem mindig összeesküvéselmélet-érzésem van az ilyen hírektől. Mindig mindenki megvesz mindenkit, ki tudja ezt követni. Lehet, hogy körbe-körbe veszik egymást.
Mi marad a végére? -
FTeR
addikt
anno nekem úgy tűnt, h a google csak azért szállt versenybe az aolért, h nehogy az ms kaparintsa meg.
van egy jó összeesküvés elméletem. ms mindig előjön 1-1 nagyobb corp felvásárlásával, eljátsza az időhúzást, majd megvárja még google lecsap. így szépen túlhízlalja a googlet, ami aztán önnön súlya alatt összeomlik =P -
karib
addikt
Kicsit off: épp a minap kaptam egy adathalász spamet, ami lehet, hogy megelőzte a korát: (nem létező) eBay regisztrációm megerősítésére buzdított, eléggé meggyőző formában. A phisherek mohósága viszont árulkodó volt - alternatívaként Microsoft Passport logint lehetőséget is adtak, ami ugyebár nincs az eBayen.
Hmm... lehet, hogy nemsokára ez valóság lesz? Mindenesetre mókás egybeesés -
karib
addikt
Már csak azért is érdekes lenne ez, mert ugye végül az eBay vette meg a Skype-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged