Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Kár hogy csak 7col.Remélem lesz minimum 10-es változatban.
-
Rickazoid
addikt
És ez a JB most az 5.0 vagy csak egy 4.x?
-
Cyberpunk
félisten
No akkor megint szétválasszák a tablet OS-t a mobilostól vagy mi a fene?
-
Orton96
aktív tag
Ha tartják ezt az árat akk tényleg Kindle gyilkos lesz

-
Balinov
titán
lehet tudni mar valami kozelebbit a hw-rol?
-
pit stop
addikt
JB-nek tényleg itt az ideje, miután ICS olyan elterjedt és kiforrott...

-
peestee83
aktív tag
Mostanság tervezem egy táblagép megvételét.... Ha jó lesz az ára, lehet ebbe fektetek bele

-
ThorsHUN
őstag
Jah csak az uj win8 tablak 2-25,szer annyiba fognak kerulni majd ha megjelennek... a komolyabb w8asok meg 3-3,5szer ennyibe...
Nem mindegy.Nem is ertem hol a letjogosultsaga a notebookok araval versengo tableteknek...
Lehet en vagyok a hulye, de ha mobiliroda kell, arra jo a mobiltelefon.
A mobil es a noti koze beszerezni egy tabletet noti aron... no way. -
H-ger
tag
remélem nem így fog kinézni, ahogy a képen...
-
tjb007
nagyúr
válasz
griiischdoov
üzenetére
Kezdetben lehet, hogy ez a hír járta de a jelenlegi információk szerint nem így lesz: [link]
-
hunter84
aktív tag
Én is így vagyok ezzel, de az látható, hogy a három nagy (MS, Google, Apple) valóban egy "ökoszisztémát" hoz létre, így ha a droidos telóm mellé vennék egy WP tabletet, akkor pl. a programokat máris kétszer kellene beszerezni.
Így vagy telefont váltok a Surface mellé, vagy Android tabletet veszek a HTC telóm mellé. Ígyis úgyis maradnék utána annál a rendszernél hosszútávon.
-
griiischdoov
tag
nem ugy volt h az asus adja ki a referencia modellt?
-
Traianus
tag
Nem tudom, nekem a most bemutatott windowsos táblákhoz képest kicsit játéknak tűnik. Gyakorlatilag az összes újítás a jelly bean benne és ennyi?

-
hunter84
aktív tag
Úgy örülnék egy 10"-os variánsnak mondjuk 250-300 dodóért!
-
Az év üzlete lesz, ha nem emelgetik tovább az árakat. Már több helyen is azt olvastam, hogy mégsem 200, hanem 250 dollár lesz (remélem, hogy a jövő hét a 007-es ügynököt erősíti meg ár tekintetében). Azért nem kellene már tovább növekednie. Az meg, hogy 4,1 lesz rajta és nem 4.04, engem nem indít be annyira...
-
tjb007
nagyúr
Tegnapról: [link]
-
gzbotii
nagyúr
Na, erre kivancsi leszek.
Bar ez, a kedvezo aranak es az android rendszernek (na meg annak, hogy nem kell ra varni fel evet, mind a Surfacere) koszonhetoen tarolni fog -
Maxentius
addikt
Ezek legfeljebb egymás riválisai lesznek, a rendszereken belül viszont referenciatábláknak minősülnek a többi gyártó felé.
(#3) mobal: Ha a Ghoo Tab áráért lehetne kapni, az lenne a csúcs.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- ZIDOO médialejátszók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hmm...ez pont megfelelo is lenne nekem. wifi only nem akadaly, One S-t tudnam is hasznalni hotspotkent.