Hirdetés
- Poco F7
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Nem csak sör lesz az Oktoberfesten, Xiaomi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdfasdc
csendes tag
Erről a dologról eszembe jutott a saját példám. Volt egy egyszerű magnós rádióm, amit szétszedem és a frekvencia kereső potméterét túltekertem. Az antennát levettem a helyéről rákötöttem egy sima vezetéket, aztán ismét összekötöztem a rádióval. Tovább tekertem a potmétert, ameddig csak tudtam, közben mozgattam az antennát ide oda, amikor egyszercsak telefoncsörgést hallottam és valaki felvette. Elkezdett beszélni és egész jól hallottam. Izgalmas volt, de csak az egyik félt lehetett hallani. Egyszer egy orrvadászat szervezéséről szóló párbeszédet is elkaptam. Nagyon jó volt
A szép az egészben, hogy a rádióval csak szórakoztam egy kicsit, és erre csak véletlenül bukkantam rá. Aztán már egyre nehezebben lehetett befogni a beszélgetéseket és kidobtam a rádiót, mert eléggé romokban volt. Ez a 2000-res évek elején történt valamikor, már nem emlékszem pontosan. Egyébként nem vagyok egy elektronikai zseni, ha valaki azt hinné.
Új hozzászólás Aktív témák
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest