- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Ha már mindenáron hasonlítani kell a WP-t valamihez, akkor inkább az iOS-hoz tenném, az Android túl nyitott ezekhez képest, így véleményem szerint objektíven nem összehasonlítható, maradnak a szubjektív szempontok. Az meg ugye..... De meg ide is kellett valami lehúzós szöveg, anélkül nem is lehet fórum, hogy be ne szólnánk kicsit, mert nehogy már..........
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Quasi_modo #60 üzenetére
Lehet, hogy kevesebben vennének, de szerintem meg nem lenne számottevő a dolog. Ha valami túl nagy, akkor az nagy és hiába van benne 4 mag.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Quasi_modo #58 üzenetére
Én nem lennék ebben annyira biztos.
Te nem vennél ilyet az csak egy dolog.
-
vimes
senior tag
Már ők is kezdik ezt a b*zulást a kijelzőméretekkel?
-
kpal
nagyúr
Nem rossz mobil de már hatalmas
elveszíti a mobil a praktikusságát kezd összeolvadnia a mobil+táblet .
De az jó sok forma tervet tesztelnek . -
tome.jr
addikt
Úgy tudom a WP8 nem is támogatja az 1080p felbontást.
-
montyx
aktív tag
Én még mindig nem értem, miért nem lehet egy WinRT telót kiadni? Csak kell rá egy telefonos "app" és jóccak
-
azopi74
addikt
válasz
AMD Power #41 üzenetére
A kép csak illusztráció, semmi alapja nincs. (ahogy mondjuk a cikknek sem sok )
Bár az nyilvánvaló, hogy muszáj lesz a Nokianak is előállni előbb-utóbb egy phablet-tel.
És az is valószínű, hogy 1080p-s lesz, ez már a "hagyományos" méretű, 4,7"-5"-es telefonoknál is alap, nemhogy év végén a phabletek esetében. Így az időzítést is könnyű kitalálni, mivel a harmadik negyedév végén várható a WP8 GDR3 frissítése, ami már támogatja az 1080p és a 4 magos Snapdragonokat.
Persze azt sem nehéz kitalálni, hogy S600 vagy S800 lesz a telefonban.Viszont remélem, azért nagyobb lesz 6"-nél.
Szerintem bátran megcélozhatja a 6,5"-et, a Note 3 úgyis 6,3" leszElvégre mégiscsak phabletről van szó, a Nokiának ráadásul nincs mini tabletje sem (másmilyen sincs). Valahol el kell kezdeni :Ö
Akiknek meg, akiknek kisebb kell, kidobhat egy 5" körülit is, hasonló paraméterekkel, a Galaxy S4 és társai ellenfeléül.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez eléggé érdekes.
Tábla Nokia? LOL.
-
AMD Power
titán
A cikkben 6" írva a képen meg 5".
-
Ati1979
veterán
Már csak 1,5 hét, és jön a sok földi jó!
Ezek a spekulációk meg fake képek nem izgatnak. Csak a bejelentésekre várok!
-
saiyajin
senior tag
Varom az ev veget, kivancsi vagyok mi lesz az idei csucs. Ki kell jonnie a nokianak valami 5 col koruli csucsgeppel, eleg sokan beneveznenek egyre.
-
gzbotii
nagyúr
Ha tenyleg kijonnek egy ilyenl...es meg telefonnak is hivjak
-
daniel909
addikt
kár h nem így fog kinézni, nagyon tetszik. a belső meg szintén remek, bár az annyira nem érdekes mivel wp.
-
xperiasigi
őstag
engem nem zavar ha most mutatják be de csak Q4-től lesz kapható...amúgy is gondolkodtam csúcs mobil vásáslásán cégesnek akkor még várok októberig..nem hallok bele
-
Wa2x_
veterán
Egyre jobban várom ezt a május 14-ét.
-
azopi74
addikt
Egy ilyesmire várok egy éve... Szeretném, ha igaz lenne.
De ha lehet kérni, akkor már a Windows RT-be került Office verzió legyen benne, ne a WP8-as :...
Ja, és legyen valami S-Pen szerű stylus támogatás, meg multi-window támogatás... Jó? Lehet kérni??? -
sirály12
őstag
válasz
Sandagyanu #21 üzenetére
Szerk.: Nekem teszik ez a kinézet. Bejövős.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sandagyanu #21 üzenetére
Csönd.
-
Sandagyanu
csendes tag
Nah mindjárt jönnek a siratóasszonyok - jaaaj de nagy,minek ekkora, ezt nem is lehet használni - ja igen a sírós és a fejbeverős smiley-kat el ne felejtsem
-
helixP
nagyúr
Húhú: az már volt, hogy túlnagy? Tepsi? Minek ekkora?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Még jó, hogy a kép csak illusztráció. Az oldalsó keret vékonysága szemrevaló, az alsó gombokat viszont nem biztos, hogy olyan egyszerűen lehetne kezelni.
-
zsirfecske
addikt
valami kép mindig kell, illusztráció nélküli cikket senki nem olvas el
-
xperiasigi
őstag
Jöhetne...már vennék valami monstrum wp-t.
-
a.sebi
őstag
Azèrt a nokia àrszabàsa èrdekes...ausztriaban az s4 50 euroval dragabb a 920 nal pedig az nem mai darab, hardver is joval gyengebb, a wp is uj rendszer mèg, a cegnek sem megy.. Ennyiert nem vennem meg....lehet itt dicserni a wp t de azert meg boven van baja...egy 920 400 euroert meg ok lenne de 550 az sok....pedig itt aubanmindenki geek...es nem.megterhelo anyagilag ha 400 ,500 euroert telefont vesz....
-
Amalgam
aktív tag
Ha ez a hír igaz, akkor megvan a következő telefonom.
-
Ez valami fake kép lehet...Én a frissítéseket várom inkább hogy végre a Lumiám normálisan működjön...
-
eleminator
csendes tag
Ráadásul Ha szemfülesek vagytok a beágyazott képen Windows Phone 9 rendszer van írva! Tehát a képet ne vegyük komolyan!
Bár mostanában akartam egy Lumia 920-at vásárolni és váltani androidról, de lehet várok vele az év negyedik negyedévéig!
-
kelly416
veterán
Iszonyat jól néz ki a vékony keret. Remélem divat lesz belőle, már rég várom az ilyen kütyüket.
-
tjb007
nagyúr
-
adabra
senior tag
Előfizetés nélkül 300 USD-ért 5" fullHD Nokia... Nem túl hihető.
-
BoC1ka
senior tag
a Képen 5 collról van szó, a címben hathüvely van említve. Ugye a Nokia sem olyan bolond hogy 6" os kiadásba adná dobná piacra. az 5" kell legyen
-
pusszycat
nagyúr
Ugye az a kép nem igazi?
-
vipnolf
aktív tag
lol, tetszik, viszont ami durva:
500usd a contract free price a 128gbos esetben...hát itt tuti a 64es lesz 220ezer
mondjuk annyit már hozzászólnék, hogy egy ilyen cikknél miért szerepel egy "illusztrációs" kép...?
a képen usd ár van, a cikkben angol font. most akkor mivan? a cikk és a kép totál más információt közöl. -
Blyan
félisten
Ez akkora találgatás, mint a hold.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Egyéni arckép OFF
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest