- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Oszt mi van ha van benne venti? Nem kell megvenni.
Ha PC-s szemszogbol nezem (procin 2x140-es venti, haz tetejen szinten 2x140), akkor menekulnek barmi elol ami ennyire kicsi es hangos, de ez egy telefon. Es kapcsolhato a venti. Ez inkabb pozitivum, mint negativum, nem ertem minek kell rinyalni.
Sztem egyre menobbek a gaming telok. Bar tovabbra sem vonz a mobilon gameles, egyszeruen nem eleg jok a jatekok, tele vannak mikrotranzakcioval, inkabb ez az oka hogy egyelore nincs ezeknek letjogosultsaga. Azonban van annyira szofisztikalt (leginkabb az attetszo hatlapos) ez a telefon igy elso ranezesre h sztem siman megveheto nem gamelesre is.
-
benike1999
tag
Szerintem az az információ sok ember füle és szeme elött elment, hogy a ventilátor kikapcsolható ergo passzív üzemmódban is tökéletesen működik a készülék. És mêg azt is hozzá kell tennem, hogy olyan durva passzív hűtést kapott a CPU, hogy nem hiszem, hogy a ventilátort a nagy nyári meleget leszámítva valaha be kell kapcsolni (maximum csak azért, hogy kicsit terhelve legyen a csapágy)
-
joey04
titán
Ha ez lenne a fő védelem, azt mondanám kuka. De így szerintem igenis jó megoldás. Fokozott terhelés alatt, vagy csak sima terhelés alatt nyáron a nagy hőségben inkább ciripeljen, mint hogy a hibákat és figyelmeztető feliratokat dobja.
-
moleculez
veterán
Pffff ez nagyon amatőr, amikor van dupla hűtés is: [link]
-
Razzul
őstag
Működni működhet, meg ki kell találni valamit, de a mobiltelefon "mobil" részéből vesz el, ugyanúgy mint a tepsi méretű eszközök. Nem hiszem, hogy ne járna kényelmetlenséggel, kompromisszummal, emiatt tartom furcsának ezt az egészt. Ráadásul ebben az árkategóriában már nem szívesen köt kompromisszumot az ember.
-
törölt tag
Itt a megoldás, ha valaki a home office alatt hiányolná a tücsökciripelést.
-
Vicces lesz, amikor nyáron a tulajnak elkezd zümmögni a zsebe
-
Razzul
őstag
Érthetően le van írva, de attól még a mobilos SoC-ok melegedésre ez a "basszunk rá egy ventit" megoldás eléggé furcsán hat. Ha már játékról van szó, és aktív hűtésre van szükség, akkor már inkább veszek egy kisebb telefont, amiről a mobilnetet meg tudom osztani meg egy Switchet, amiről pedig jobb élmény a játék.
És akkor az még szóba se került, hogy a SoC-ok melegedése már a Snapdragon 810 óta egy újra és újra előkerülő probléma, amire sajnos úgy tűnik végleges megoldást még egyik lapkagyártó sem talált.
-
Juhaszatti
addikt
Nehezen tudom elképzelni hogy egy apró ventinek ami 15.000rpm-en pörög, ne legyen kellemetlen hangja.
Ez lehet a kompromisszum hogy ne melegedjen úgy mint az új Samsung vagy OnePlus.
Nem szívesen vennék egyik gyártó idei szériájából sem telefont, örülök hogy tavaly megtettem, és bízom benne hogy a következő 2 év jobb lesz ilyen szempontból. -
Jose73
tag
Olyan kis kedves, szúnyogdöngicsélésre emlékeztető hangja van.
-
Snowy_owl
őstag
Még mindig nem értem mit keres telefonba ventilátor. Egyszerűen nem való bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest