Új hozzászólás Aktív témák
-
slidercod4
csendes tag
Nekem ilyen házam van (a kék) 1 hónapja vettem. Az volt a fő szempont, hogy a nyári melegben nagyon megnőtt a hő odabenn és a zajszint sem volt kellemes, ezek csökkentése volt a célom.
Én iszonyatosan ajánlom mindenkinek! A kábel menedzsment nagyon jó, a gyári ventik halkak, a porszűrők könnyen tisztíthatók és eltávolíthatók, van benne anyag, jó nehéz, adnak csavart rendesen, így ha elhagyunk párat sincs nagy gond, alul pedig a doboz remekül elrejti a tápot és a vinyókat. Eddig egy Sharkoon Rebel 9-em volt, ahhoz képest 10-11 fokkal lett hűvösebb a rendszer odabenn (legalábbis GPU tekintetében), így az R9 280-am 75 fokról 65-re tért le, ami nagyon baráti. És bitang jól néz ki szerintem!
Főleg, hogy nekem nem jönnek be ezek az újabban divat, semmi nincs az elején csak egy műanyag lap gépházak. Ez elég vad a bazinagy ráccsal és a két szemével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged