Új hozzászólás Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
Egyértelmű, hogy ZEnfone
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
davidsone
addikt
egyik sem
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
lazlogogola
tag
Hát ezek lököttek
-
Örni
senior tag
Satsuma mandarin!
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
AS
félisten
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Márko88
aktív tag
Szerintem ez tök butaság, nem leleményes vagy humoros. Ennyi erővel mindent nézzen az ember úgy, hogy egy BMW árából 7-8 Suzuki kijön ? Vagy egy csomag WC-papír 2 milka csoki.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
energy4ever
addikt
Hat ez egyre csak jobb lesz!
Mar varom, hogy az alcatel, vagy a zte mikor jon! -
-
Zolik
senior tag
válasz BulletBill27 #11 üzenetére
"Ennyi erővel mindent nézzen az ember úgy, hogy egy BMW árából 7-8 Suzuki kijön "
Ezt nem én írtam. Erre mondtam, hogy ez a hasonlat olyan hogy a bmw az apple, mert egy i6 árából jó pár másik készülék kijönne. (ők képviselik a suzukit...)
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Freiherr
őstag
-
Zolik
senior tag
Nem tépjük le a fejét, de tényleg elég hülye példával próbálta védeni a szifont
Én biztosan vennék inkább 3 profi droidos készületéket mint egy iphonet. ha csak az árat nézzük akkor min. 3x többet kéne tudna és 3x jobbnak kellene lennie.
Én még egy szolgáltatónál se láttam, hogy előrendelhető, van róla hír?
-
Zolik
senior tag
válasz BulletBill27 #19 üzenetére
Nem, de teljesen logikus azért hogy egy suzukit egy bmw-hez hasonlítani és ezt példának behozni egy telefonok közötti versenybe, hát khmm elég nagy hülyeség. Jó hogy nem a trabantot hozta fel példának
-
kbyte1024
veterán
És amikor 1 hónap mulva majd mindenki arról cikkez,hogy mekkora rekordokat döntenek az Iphone eladások,akkor majd nagy kuss lesz meg beégés
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Zolik
senior tag
ki húzta fel magát? én biztos nem. de továbbra is béna hasonlat. Nagyon nem állja meg a helyét. Úgy maximum igen, hogyha megnéznénk a teljesítménybeli különbségeket és az alapján mondaná ezt valaki. Ha csak tisztán a 2 telefon tudását nézzük nem jobb attól annyival amennyibe többe kerül.
nyugi ne idegeskedj, majd a bmw-hez lesz i6 amit kitehetsz a szélvédőre
[ Szerkesztve ]
-
kispecek
aktív tag
ha csak az árat nézzük akkor min. 3x többet kéne tudna és 3x jobbnak kellene lennie.
Ez nem hülye példa ugye?
Amúgy meg a BMW a Suzukihoz képest háromszor gyorsabban elvisz A pontból B pontba, és háromszor kényelmesebben, biztonságosabban, drágábban
Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
MartOOn
addikt
Én meg várom a következő applegate-et... Vajon ennyiert? Most? Mit qrtak el? Akksi? Antenna? Kopás? Vmi ugy is lesz...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
-
Márko88
aktív tag
Ez a példa mennyire nagy hatással érte az embereket. Továbbra is jó példa, sajnálom hogy így alakult.
-
frodozsolt
csendes tag
ma en meg egy i6 arabol tudok venni megkozelitoleg 1250 doboz sort
-
kristof83
aktív tag
Ha csak a két cég piaci és marketing értékét nézem, akkor is teljesen jó a BMW-Suzuki hasonlat!
Ha a két telefon minőségét, optimalizáltságát, a rendszer gördülékenységét, plusz azt is nézem hogy az Asus milyen sűrűn frissíti és javítgatja a telefonokon lévő rendszert, akkor is teljesen jó a hasonlat.
Tudom sokan szeretnék ha nem így lenne, de ez egy jó hasonlat -
jegenye77
addikt
válasz frodozsolt #34 üzenetére
Én a sörre szavazok!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Márko88
aktív tag
válasz kisgergely80 #35 üzenetére
Rendben, igen túlzás amit írtam, csak annyit akartam ebből kihozni, hogy miért kell így mérni?
-
margithid
veterán
Nem tudom, hány $-on kezd az iphone, de egy asus zenfone 156$ jelenleg, szóval akár még ki is jöhet a 6 zenfone = 1 iphone számítás.
-
Matada2.3
veterán
-
iFixit
tag
Mindenki nyugodjon le,holnap is lesz pálinka a boltban,szifon zenefon meg mindenfontól függetlenül
[ Szerkesztve ]
Ha valamelyik hirdetésem felkelti az érdeklődésed itt hamarabb érsz el :06-30-5-77-11-55
-
ripla
addikt
maradok a blackberry-nél.
amúgy meg csere telefonnak egy sony-ericcson k750-es mobilom van itthon. cirka 10 év után is tökéletesen működik.
ja igen, a legfontosabb, egy töltéssel elmegy 1 hétig![ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
i6 16 gb 700 euró
i6 64 gb 800 euró
i6 128 gb 900 eurói6p 16 gb 800 euró
i6p 64 gb 900 euró
i6p 128 gb 1000 eurónapi árfolyamon tehát 320 ezer forint lesz a csúcs kimaxolva. (de persze lehet, hogy nekünk még egy kicsit rápakolnak majd)
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
alfa20
senior tag
hülyeség az egész mindenki próbál eladni minél többet, pár év múlva meg mindenki le akarja majd cserélni akár mit vesz...
De én meg azt mondom:
- az Asus küldhet nekem 6 Zenfont az Apple meg egy Iphone-t, aztán üdv a klubban M8."Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
macskea
őstag
Szerintem is jobb lett volna, ha egy kisebb, kevésbé felszerelt és egy csúcskategóriás autót hasonlít össze, nem csak szimplán egy márkát, de szerintem aki akarja így is megérti. Ezért felesleges egymásnak esni. Ez egy alapvetően vicces cikk, akármelyik nézőpontot is képviseljük. Szóval nyugi van.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
kbyte1024
veterán
-
joey04
titán
Eddig ez a leggyengébb. A htc volt egyedül picit vicces. A samu bunkó, az oppo meg a sony értelmetlen, de ez szimplán hülyeség.
-
margithid
veterán
Na, igen, de azért az nem kommunikációs-informatikai kütyü
Hasonlót a hasonlóval
300k-ból kijön egy ilyen tábla, egy ilyen telefon a maradékból meg egész jó kis asztali gépet lehet összerittyenteni monitorral -
Button
aktív tag
„A legjobb hatos az, amit mindenki megkaphat”
Igazán humoros ezt a cikket olvasni egy olyan országban, ahol a zenfone-t hivatalosan nem is lehet beszerezni, ellenben az almát igen!
Én ezt válaszolnám asz asusnak, ha lenne rá lehetőségem.. -
CloZee
aktív tag
Csakhogy az iphone 6 nem nyújt többet mint egy zenfone, míg egy bmw egy suzukinál igen.
(#22) kbyte1024: Senki egy szóval sem mondta, hogy nem lesz sikeres. Tudja jól mindenki, hogy van egy vallásos tömeg, aki még 2 generáció múlva is megvenné pontosan ugyan ezt a kiadást.
[ Szerkesztve ]
-
Baggins86
aktív tag
Na jó de kinek kell 6 Zenphone? 1 Nem elég?
http://southpark.cc.com/clips/104407/wall-mart-opens
2:03-tól
-
dreamdancer
őstag
Hát már minden gyártó meghülyült? Ők maguk csinálják a hype-ot az Apple-nek ezzel a hisztivel.
Mikor az Asus kijött a Zenfone-nal, akkor az Apple válaszul... tudomást sem vett róla. Totálisan lesz@rta, pont úgy, ahogy minden más gyártót és mobilt. (Marketingkommunikációs szinten,)
Az ázsiaiaknak van még mit tanulniuk stílus terén.
Nem a lényeg a fontos.
-
Crafter32
őstag
A túl árazás fogalma gyakorlatilag egyenlő a Iphone -al. Semmi különlegeset vagy újat nem hoztak ezért a pénzért, így persze mindenki próbálja gúnyolni. Lehet vesztükre, mert jó reklám ez a iphonenak is. Mindenki hozzá akarja viszonyítani a portékáját .
-
etohun
aktív tag
de ezzel csak az apple-t reklámozzák, nem mintha én nem tennék ki a gyártók helyében ilyen posztokat, csak mégis....
-
kolosanyi
veterán
válasz dreamdancer #70 üzenetére
Bizony van.
-
Wucky
senior tag
Ezt nem hiszem el. A sok trollkodó miért nem húz el a francba? Egy nyamvadt cikket,fórum oldalt nem lehet elolvasni anélkül hogy pár ember ne az észt ossza,vagy veszekedjen valakivel. Muszáj ezt? Komolyan mondom. Felnőtt emberek ilyen baromságokon vérre menően,hatalmas bátorságról téve tanúbizonyságot,a klaviatúra elől MMA-znak. Hihetetlen.
U.I: Fegyvertelen emberrel nem vívok szellemi párbajt!
Elnézést a kifakadásért,de minden fórumban ez megy!
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
-
dsr
senior tag
6 Zenfone
-
Hintalow
senior tag
Ha választani lehet, akkor a zenfone
A mostani narancs Lenovo A660-omra is sokszor rácsodálkoznak hogy mi ez, jól néz ki stb, mindemellett maximálisan kielégíti az igényeimet.
Következő telefonnak elég esélyes a zenfone. Az is egyedi, jó színekben van, és olcsó, jó teljesítménnyel.
Egy aranyárú sokadik kiadású iphone nekem fantáziátlan.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
SteveJobs
őstag
http://www.investor.hu/news/20140912-oriasi-a-tulekedes-az-uj-iphone-ert.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=cimlapi_box&utm_campaign=sec
-
Wucky
senior tag
válasz DemonDani #83 üzenetére
Szia!
A hír lényegével tisztában vagyok. Csak már nagyon zavar hogy minden fórumban ilyen hangvételű hsz-ek vannak nagyon sokan. Nem a hìrt ,hanem a fórumozókat szóltam meg.~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
halkow
őstag
Én az iphone-t választanám zenfone nem érdekel
( #82 ) SteveJobs: feltámadt hamvaiból Egyébként ne aggódj Pesten mindenki kezében előbb utóbb 6-ost látsz
[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
bagkri01
őstag
válasz SteveJobs #82 üzenetére
és az eddig annyira bizonygatott ideális kijelzőméret smafu, tessék belőle lefűrészelni igény szerint azt az 0,7-1,2"-t, de izibe Hát itt már mindenki feladja az elveit
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest