- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Természetesen a PCI Express 3.0-s felület nem rossz dolog, sőt számottevő előrelépés, ha a specifikált képességeit tekintjük, csak ennek a valós alkalmazások még legalább egy, de inkább két évig nem fogják látni az előnyét, mivel a késleltetés továbbra is magas, és nem ideális a buszt a szükséges minimumnál többet használni
Na erre gondoltam! Tehát teljesen felesleges előre olyan lapokat gyártani egy még ki nem aknázott technológiához, ami még egy-két évig csak a bevezetés szintjén van - vagyis semmi hasznát nem látjuk... Még az ivybridge-nél sem fogjuk.
És megintcsak halkan arra szeretnék kilyukadni, hogy most akkor hogy is van itt a pc jövője? Egyre többen azt szajkozzák, hogy a jövő pc-je (nem az okos telefonokra, tabletekre, netbook-okra gondolok, hanem az asztali pc-re) egy kis konzolszerű valami lesz, és a mai vga-k a cpu-ba építve fognak nekünk játékokat futtatni, meg tudom is, hogy mit....
Erre jön a pci-e3.0 a még nagyobb vga szörnyeknek előkészítve a terepet -
TomiLi
addikt
Nem értem minek jönnek ezek a pci-e3.0-ás lapok még... Úgyis új chip lesz az intel részéről az ivy-hez is (vagy mégsem???
), nem ráér akkor ezzel foglalkozni?
Arra meg nagyon kíváncsi leszek, hogy mi értelme lesz a pci-e3.0-nak...Főleg, hogy mindenki a pc konzolosodását jósolja....
nagy az össze-visszaság...
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest