- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murderer69
őstag
Három új iPhone érkezhet idén
02-09 15:17
A Canaccord Adams szerint idén nem egy, hanem három új iPhone kerül bemutatásra.Júniusban érkezhet az új iPhone
02-04 14:54
A Business 24/7 szerint idén júniusban egy teljesen átdolgozott iPhone láthatja meg a napvilágot.Jön az új iPhone?
01-30 14:04
Ezúttal egy kódforrásban villant fel az új készülék előszele.Apple iPhone Nano idén tavasszal
01-14 16:28
Egyre több forrás támasztja alá, hogy tavasszal egy kisebb iPhone készülék látja meg a napvilágot.Fotókon a rózsaszín iPhone
01-05 13:04
Hamarosan rózsaszínben is elérhető lesz az Apple iPhone 3G.most hirtelen csak ennyi mert nem volt kedvem másolgatni
amúgy nem a hírekkel van bajom hanem azzal hogy agyon van sztárolva és úgy várják mint a megváltót pedig a többi gyártónak is lesz egy csomó érdekes telefonja de mind1 itt lezártam -
törölt tag
nem teljesen más kategóris egyi ksem, mert mindegyik "mobiltelefon", csak más dolgokat helyeznek előtérbe.
úgy mondom inkább, hogy nem kevés az iphone tudása, hanem nem azt tudja, ami nekem kell. a szoftveres dolgokon még lehet többnyire segíteni (de ahogy már párszor mondtam: ebben semmi köszönet az applenek, mert az ilyen cuccokat ügyes független programozók csinálták). bevallom, hoyg nem tudom felsorolni maradéktalanul miket hiányolok, mert nem mélyültem el benne annyira, ugyanis a készülék árfekvése nem nekem való. de már az a pár dolgo, amiről tudok is elég, hogy negálja a felhasználói élményt, amit esetleg adna.
ilyenek például a BT, a standard usb hiánya, hogy nem lehet itunes nélkül másolni rá, nincs fekvő qwerty, az sms kezelése hiányos, egyféle videóformátumot kezel, nincs videófelvétel, stb. ezek egy része (a szoftveresek) amennyire tudom javíthatóak, de ehhez ugye törni kell a telefont.és ehhez képest én sokallom azt a pénzt, amit elkérnek érte. ezért várom én nagyon, hogy a konkurencia mit tud. illetve ha esetleg kiadnak egy alacsonyabb áru modellt, akkor talán az már jobban megéri. de persze mindez az én szempontjaimat tükrözi. tudom, nem kötelező venni, jelenleg éppen ezt csinálom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Klaus Duran: 2025 dude
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest