- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
djculture #47 üzenetére
"Maga az apu láthatóan jó irány de az alaplapok azok csinálnak mindent csak normális működni nem akarnak"
Mire gondolsz,ventilátor vezérlésre,OC-ra,vagy mire?
Persze van hiányosság,de ez általános használat közben ...engem abszolút felhasználót nem érint.Maga a platform hibátlan.
Az alulfeszelésre meg csak annyit(A6-3500(x3) 2.1Ghz 1.45V@1.25V
hibátlan lejjebb nem megyek ,ki lehetne vesézni.Ebben az ár kategóriában,milyen megoldást kaptam volna a másik gyártótól G530-as penyát HD grafikával?
Nagyon lehúzzák itt többen a bull-t,mikor készült akkor a régi I7-920,940,stb ellenében hozták volna ki ,ha nem késett volna több mint fél évet.
Addigra már a Sandy volt piacon 2500K-val pariban volt azért.Fogyasztása nem volt jó,de emlékezzünk csak Phenom1-re, a 2-es széria mégis csak "jó" lett,ott is csak csúszás volt ATI felvásárlása nem volt fenékig tejfel ,még most is nyögik ennek hatását.
Egyébként mindenki jóga azt venni amit akar,és annyiért amennyiért csak tud,fikázni vagdalózni a legegyszerűbb...ez nem neked szól djculture
-
Oliverda
titán
válasz
djculture #40 üzenetére
Szoktam olvasgatni ezt a topikot, és nem nagyon látok tömegeket akik ezernyi bugra panaszkodnának.
Btw a tesztek alatt mi sem találkoztunk ilyesmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest