Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
djculture
üzenetére
"Maga az apu láthatóan jó irány de az alaplapok azok csinálnak mindent csak normális működni nem akarnak"
Mire gondolsz,ventilátor vezérlésre,OC-ra,vagy mire?
Persze van hiányosság,de ez általános használat közben ...engem abszolút felhasználót nem érint.Maga a platform hibátlan.
Az alulfeszelésre meg csak annyit(A6-3500(x3) 2.1Ghz 1.45V@1.25V
hibátlan lejjebb nem megyek ,ki lehetne vesézni.Ebben az ár kategóriában,milyen megoldást kaptam volna a másik gyártótól G530-as penyát HD grafikával?Nagyon lehúzzák itt többen a bull-t,mikor készült akkor a régi I7-920,940,stb ellenében hozták volna ki ,ha nem késett volna több mint fél évet.
Addigra már a Sandy volt piacon 2500K-val pariban volt azért.Fogyasztása nem volt jó,de emlékezzünk csak Phenom1-re, a 2-es széria mégis csak "jó" lett,ott is csak csúszás volt ATI felvásárlása nem volt fenékig tejfel ,még most is nyögik ennek hatását.
Egyébként mindenki jóga azt venni amit akar,és annyiért amennyiért csak tud,fikázni vagdalózni a legegyszerűbb...ez nem neked szól djculture

-
Oliverda
félisten
válasz
djculture
üzenetére
Szoktam olvasgatni ezt a topikot, és nem nagyon látok tömegeket akik ezernyi bugra panaszkodnának.
Btw a tesztek alatt mi sem találkoztunk ilyesmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-10500
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hibátlan lejjebb nem megyek ,ki lehetne vesézni.Ebben az ár kategóriában,milyen megoldást kaptam volna a másik gyártótól G530-as penyát HD grafikával?