- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#65675776 #14 üzenetére
A telefonok 99%-át rá lehet kötni TV-re.
Mármint a jobb és újabb okos TV-kre.
Nekem két LG TV-m van, az egyik 2 lesz, a másik 4 éves. Mindkettő esetén max. akkor működne a dolog, ha tudna a telefonom USB -> HDMI (MDL) átalakítást. De a Oneplus 3T pont olyan, amelynek nincs ilyen képessége. Képernyőtükrözést (Miracast) tudná, de azt meg a TV-k nem tudják. Sakk-matt...
-
quailstorm
félisten
válasz
#65675776 #14 üzenetére
Mobilos játékokhoz is. Képzeld el, hogy Amazon TV-n is próbálnak az emberek játszani több kevesebb sikerrel (nincs elég user a multihoz). Az sose baj ha átfedő szolgáltatást nyújt, majd a piac beárazza. Jobb mintha nem lenne. Még az is lehet, hogy a Gameloft rámozdul, az jót tenne nekik. Wii U-t kihagyták, anno az NDS-sel emelkedtek fel. Sima Wii-re volt játékuk.
Tovább magyarázni nincs kedvem, amúgy is leragadtam a múltban. Pötyögök itt a PS/2-es billentyűmön a Core2-es gépről. Droidom is 4.2.2 és MT6572... Legutolsó konzolom a GameCube volt. Fogalmam sincs mi és hogy megy manapság.
-
opr
nagyúr
Asszem erre a kerdesedre megerkezett a valasz.
-
Az én szememben már ott megbukott az egész koncepció, hogy saját tartalom helyett mindenféle mobilszökevény játékra építik a kínálatot.
A Wii U szerintem bebizonyította, hogy a saját tartalom nem képes ma már eladni egy Nintendo konzolt...
A Nintendo megpróbál kiutat keresni a helyzetből. Nem mondom, hogy szerintem jó irányba, de még mindig jobb, mintha görcsösen kapaszkodna a zárt, Nintendo tartalomra épülő koncepcióra, azzal, hogy majd a sok eladott konzol miatt a külső fejlesztők is jönni fognak.
Innentől kezdve már mindegy, semmivel sem nyújt többet, mint egy átlag táblaPC.
Dunno, én azért a Skyrim-mel való promózás miatt egy picit bízom bennük, de magam sem vagyok biztos abban, hogy az nem trollkodás volt a Nintendo részéről...
-
Cassi
őstag
Ezek készen voltak, mert az NV megírta őket a Shield Console-hoz. Switch = Shield Console áthangszerelve hordozható eszközzé. Nem lepne meg, ha az NV felhős dolgai, a GRID is elérhető lenne Switchből.
Mai hír, hogy a CES-en lesz bemutatva új Shield Console is, ami vélhetően az új X2-es csipet használja. Nem tudom, mennyire örül ennek a Nintendo, mert biztosan gyorsabb lesz, mint a Switch asztali módban.
-
quailstorm
félisten
A normális port viszont anyagilag nem éri meg. Ha fenn akar még maradni a Nintendo a víz tetején, akkor ki kell nyitni a kapukat.
Különben úgy járnak mint a BlackBerry. El tudnál képzelni 2020-ban Nintendo nevű konzolt Androiddal? Mint az Ouya? Akkor már inkább portoljanak régi meg mobiljátékokat. -
Még mindig jobb egy kevésbé optimalizált, de legalább létező port, mint az, ha semmilyen port nincs.
Ha csak a Vulkan-t támogatnák, akkor élből kizárnának nem kevés potenciális játékot, amely így megjelenhet a Switch-re.
A Nintendo szempontjából az elsődleges cél az, hogy legyen bőven játék az új konzolra. A pókhálóval átszőtt, kísértetház jellegű App store-okat látva (lásd még Windows Apps) a vásárlók hamar levonhatják a következtetést, hogy ez itt kérem szépen halott, nézzünk inkább mást...
-
quailstorm
félisten
Hogy a multiplatform címekkel kevesebb időt kelljen vesződni. GL ES is a mobilok miatt van, így jöhetnek a mobilos játékok portjai direktben és duzzasztható az appbolt.
(Gondolom alapoktól senki se fog elkezdeni OpenGL-t használó appot írni a Nintendora, de ami kész van, azt könnyebb portolni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest