- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
A legtöbb user nem akarja finomhangolni a gépét, nem akar fórumokat bújva megoldást találni triviális dolgokra, hogy pld menjen a wifi. Ő egyszerűen működő rendszert akar használni. Nincs informatikai végzettsége, nem is akarja, hogy legyen. Az autóvezetéshez sem kell autószerelői végzettség.
A PC-t, okostelefont, tabletet stb használni akarja, nem elhárítani az egyszerűnek/bonyolultnak tartott hibáit.
Sőt, meg is ijed, ha ilyenekről hall vagy olvas. Egy korábbi hozzászólásomban írtam, hogy a hibaüzenetet sem tudják elolvasni, annyira bepánikolnak, még akkor sem, ha magyarul, és érthetően van írva...Megvan az a kettősség bennem, hogy engem is bosszant, hogy lenézik azokat, akik botladoznak azok, akik az informatikában jártas emberként már ezer problémát megoldottak a témában, triviálisnak tartanak mindent.
Ugyanakkor ez mégis szakmai fórum, ahol nem egységsugarú userek futnak többnyire össze. Nem igazán tudok haragudni arra a rendszergazdára, aki egész nap stimulálva van a userek által, és itt, otthon, a sorstársak között kifakad vagy szabadabban fogalmaz. -
kymco
veterán
Nálunk a fejlesztők a böngészőalapú alkalmazásrendszerünket lekorlátozták ie9-re egyéb okokból. A bejelentkezéskor a login és a jelszó beírásakor nem lép be, amennyiben nem ie9 böngészőt érzékel, és magyarul kiírja, hogy nem tudott belépni, mert a böngésző nem ie9-es. Erre kaptam kb 5-6 telefont már, hogy a rendszer nem fogadta el a jelszavát....
-
kymco
veterán
Szerintem lehetnél egy kicsit nagyvonalúbb. Nem ekézték annyira a kedvenc oprendszered, hogy ennyire feszültté válj...
Én teljesen el tudom fogadni, ha van a cikkeknek, a hozzászólásoknak némi elfogultsága pro és kontra. Feljebb lehetne emelni az ingerküszöböt. A windows-os cikkek sem kevésbé elfogultak sok esetben... Ott is kiakadsz ezeken, vagy csak a pingvinre vagy ennyire érzékeny? -
kymco
veterán
Nagyon hálás vagyok a cikksorozatért! Köszönjük a fáradozást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Grim Dawn
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged