- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jiayu G2F
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- Garmin topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Nincs 50-ért hasonló cucc. Néztem más kínai cuccot, mindíg kínja volt ami volt GPS, kékfog, 1 giga ram, dulaproci, 1280*600 hoz hasonló kijelző az már drága volt, illettve nem is volt.
Ez a cucc nagyon ütős, ha lenne sd még 90-ért is overkill lenne. JB-vel Tegra 3-al hozza az Ipad szintet tuti álltalam is preferált 7 colos méretben. Most olvastam amúgy Ipadfantól cikket róla és még ő is elismerte teljesen rendben van a cucc. Az ipados játékok ugyanúgy futnak rajta.
Ez egy más kategória mint az eddigi androidos tabletek Ipad szint "féláron".
eddíg nem olvastam róla negatív kritikát, pont az ellenkezőjét.
-
matteo_szg
őstag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Egyik szolgáltató sem tervezi felvenni a kínálatba.
Másrészt a nagy retailekben ott lesz a Nexus 7, és bizony el fogják vinni, igen, 90 ezres áron is.
A windowsos gépeket kár idekeverni, mert egyelőre nem lesz 7 hüvelykes verzió, és ahogy nézem a Win 8-as Transformer árakat, kevés ok van optimizmusra árak kapcsán. Sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest